Mites ne hiukset

Mulle tuli lauantaina hetkellinen mielijohde tehdä tuolle vaaleammalle latvalle jotain ehkä ratkaisevaa. Kipaisin kauppaan ja ostin Lorealin kestovärin (not good), jonka levitin latvaosaan. Pitkään pähkäiltyäni päädyin tummanvaaleaan väriin, jonka ajattelin peittävän hyvin oranssisuuden latvasta. Noh, ei siinä mitään. Värjäys onnistui ihan ok, ja itsekin selvisin jotenkuten ok siitä hirveästä vetyperoksidin dunkkiksesta, joka tuossa värissä oli. Tummilla on niin helppo värjätä, kun ei tarvitse kokoajan pidättää henkeään. :) Väri peitti tosiaan ehkä hieman sitä oranssia mutta toki itse en saanut sitä ihan tasaisesti levitettyä. Eli mitään radikaalia muutosta ei saatu aikaan mutta jotain kuitenkin. Reissussa hiukset todennäköisesti vaalenevat huomattavasti, joten katsotaan mitä sitten loman jälkeen niille teen. Ehkä suuntaan kampaajalle ja mietin jotain uudempaa lookkia.

Niin ja muuten, kuulin jostain Schwarzkopfin uudesta suihkeesta, jolla latvan saa kivasti vaalenemaan auringossa? Suihke siis laitetaan hiukseen ennen aurinkoo menoa ja aurinko sitten vaalentaa ne kohdat joissa tuota suihketta on… (?) Onko kenelläkään kokemusta tuosta tuotteesta??

Yllä olevasta kuvasta näkyy tuota värimuutosta.
Mitä mieltä olette? 
On my way

6 vastausta artikkeliin “Mites ne hiukset”

  1. paljon parempi nytten :) se suihke mistä puhuit on kyllä hyvä mutta ei sovi todellakaan tummalle tukalle joka värjätty.. lähinnä omalle vaalealle tukalle tai jossain tapauksissa myös vaaleaksi värjätyille

    • Joo, mun mielestä myös. :) Aaaa, no hyvä kuulla! Ehkä jätän sitten väliin.

  2. joo se suihke ei oo mikään uus juttu ja en todellakaan lähtis ees testaa noin tummaan tukkaan. Omassa vaaleassa tukassa siitä tulee ihan hienonhieno ero (kun spreijaa ja sit föönää kuumalla) ja se ero on kyllä kellertävä.

    • Okei, en ole vaan koskaan kuullutkaan moisesta? Mutta hyvä kuulla jos tuote ei tosiaan sovellu tummemmalle tukalle, kiitos tiedosta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta