Matkalukemista?

Reissu lähenee ja tarvitsisin jotain kivaa matkalukemista. Aikaa kirjojen lukuun ei ole hetkeen ollut, joten olisi mahtavaa uppoutua matkan aikana johonkin hyvään romaaniin tai elämäkertaan. Turvaudun tänne blogiin ja teidän lukijoiden puoleen. :) Olisiko teillä mielessä jotain huippuja kirjoja, joita voisitte suositella? Balilla muistan, kun luin Mötley Crüen elämäkerran, se oli todella mielenkiintoinen! Pidän siis paljon elämäkerroista, ehkä hieman raffimmastakin luettavasta. Vinkatkaahan jos tulee jotain mieleen. Mieluummin luen jotain, joka on todettu hyväksi kuin ostan/lainaan sian säkissä. :)

Kuva lainattu täältä.

Kiitos jo etukäteen! :))
On my way

16 vastausta artikkeliin “Matkalukemista?”

 1. Suosittelen ehdottomasti opusta nimeltä ’Veitsen terällä’. Christer Lybäckin mieletön elämäntarina. Ainoa miinus on se, että sen lukaisee läpi päivässä :D
  Khaled Hosseinin ’Ja vuoret kaikuivat’, ’Tuhat loistavaa aurinkoa’ ja ’Leijapoika’ on myös ihan käsittämättömiä. Raakoja, mutta lukemisen arvoisia. Eikä mitään hömppää ;)

  • Tuhat loistavaa aurinkoa koukutti! Nyt menos Leijapoika. Odottelen et tämä Hosseinin uusin kirjana suomes julkastu tulis pokkariks niin hankin senkin. Pokkarit on kivemman kokosia kulettaa mukana :-)

 2. Nancy.
  Tositarina siis sex pistolsin Sidin tyttöystävän elämästä. Rankka, mielenkiintoinen, koukuttava ja ajatuksiaherättävä.

 3. Mä tykkään lukea dekkareita, Remeksen on parhaita! Lisäksi Sofi Oksasen Puhdistus on hyvä, se kannattaa lukea jos vielä et ole lukenut :)

 4. ite tykkäsin hurjast saman kirjottajan Leijapojasta ja A Thousand Splendid Suns kirjasta. Oisko toi suomeks tuhat loistavaa aurinkoa ollu. Vakavaa asiaa mut hyvät kirjat!

 5. Lue semmone kirja, joka kertoo semmosest kunnon suomalaisesta spurgust joka raitistu ja kouluttautu kirurgiksi ja on nykyään suomen huippu! Suosittelen. Oisko ollu joku veitsenterällä tai joku tommonen kirjan nimi :)

 6. Omia lemppareita: Jens Lapiduksen Stockholm Noir – Triologia (rahalla saa, siisti kosto, luksuselämää), Suljettu Maa – Elämää Pohjois-Koreassa, sekä 50 Shades of Grey Triologia saavat täältä pisteet :))

  rolssi.blogspot.com

 7. Nyt tulee lista ihan huippuhyvistä ja helppolukusista dekkareista! Vaikka niitä ei lukisi usein, voin veikata että näistä tykkäis ihan jokainen!

  John Verdon: Numeropeli ja kakkososa: Sokkoleikki.
  Sitten ei niin dekkari, vaan jännäri ja huippuhyvä, kertoo ihmiskaupasta: Tove Ahl-joku.. Kadonneet.

  S.J. Watson – Kun suljen silmäni. Kertoo naisesta, joka herää joka aamu niin, ettei muista mitään. JOka aamu hänen mies kertoo hänen olleen onnettomuudessa, josta se johtuu. Nainen alkaa käydä terapeutilla ja outoja asioita paljastuu. Miksi hän ei pidä enää yhteyttä parhaaseen ystäväänsä ja mitä mies salaa häneltä jne.. Tosi hyvä, mutta kevyt eli matkalle hyvä!

  Tess Gerritsenin ja Mary Higgins Clarkin kaikki kirjat ovat myös super hyviä!

  Sitten vielä pari ikuisuuslempparia:
  Sidney Sheldon – Tuomionpäivän salaliitto
  Sidney Sheldon – Jos huominen koskaan tulee

 8. Yks hyvä kans jonka luin ja vei kyllä mennessään oli torey haydenin nukkelapsi. On tositarina. Kertoo sellaisesta huonoissa oloissa olevasta lapsesta joka ei aluksi puhu tai reagoi mitään mihinkään. Sit tää torey alkaa työskennellä hänen kanssaan ja siit syntyy sit sellainen matka miten lopulta saa tytön avautumaan.

  Jos kiinnostaa lapsista lukea ni suosittelen! :)

 9. Suosittelen Jo Nesbon Harry Hole -dekkareita. Viikonloppuna lukaisin Vince Neilin Tatuointeja ja Tequilaa -elämäkerran ja Anna-Leena Härkösen Ei kiitos. Molemmat viihdyttäviä ja suht kevyttä kesälukemista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta