Suomenlinnassa

Oltiin tosiaan maanantaina Suomenlinnassa muutaman tunnin visiitillä. Itselläni on jo useampi vuosi siitä, kun viimeksi siellä olen käynyt. HSL:n lautallahan sinne hurauttaa kymmenessä (?) minuutissa, joten voisi kyllä ottaa ihan tavaksi käydä ainakin muutaman kerran kesän aikana. Tuohan on aivan loistava picnik- ja auringonotto mesta! Harmi vaan, että meille ei sattunut niin aurinkoinen päivä, kun lupailtiin. Mäkin olin varautunut biksuilla sun muulla. Noh, onneksi oli sentään suhteellisen lämmin, eikä sateesta tarvinnut kärsiä. Pakattiin kunnon eväät mukaan ja vieteltiin leppoisa päivä pussaillen, syöden ja kuvia räpsien. Alla hieman tunnelmia päivältä.

Hame Vero Moda, Noisy May
Toppi Only
Aurinkolasit Glitter
Olisiko teillä muuten vinkata jotain kivoja mestoja Helsingissä, 
joissa voisi viettää lomapäiviä leppoisasti? 
Meillä ehkä vielä luvassa ainakin Korkeasaari… 
On my way

6 vastausta artikkeliin “Suomenlinnassa”

  1. Aivan ihana hame! Onko se uusi, eli onkohan noita vielä myynnissä Vertsussa? :)

    • Kiitos! Saattaa löytyä jostain juu, Kampissa olivat aika lopussa ennen lomille jääntiäni. Tuota löytyy myös mustana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta