Canon EOS- M minijärkkäri

Sain viime viikolla Canonilta lainaan reissua silmällä pitäen kivan minijärkkärin. Mullahan on edelleen itsellä tuo jo parisen vuotta vanha Canonin EOS 1100 D. Tämä järkkäri on palvellut tähän mennessä todella hyvin ja kestänyt muutamat kolhutkin. Ei kai Canonia turhaan kehuta. ;) Anyways, olen nyt hieman testaillut tätä miniä ja pidän sen selkeäydestä ja pienestä koosta. Suuri kameran näyttö mahdollistaa helpon kuvaamisen ja minimaalinen koko on myös otollinen reissua varten. Aijon kuitenkin todennäköisesti liittää kameraan tuon 1100 D:n objektiivin, jolloin kameraan saa hieman lisäpotkua. Tuo salamaosa on myös irroitettava, eli tarvittaessa kamera menee vieläkin pienempään tilaan. Olen ihan innoissani kuvaillut jo tällä viikolla tämän avuin lähes kaiken, hyvä ja toimiva minikamera!

Onko jollain kyseinen minijärkkäri? :)
On my way

5 vastausta artikkeliin “Canon EOS- M minijärkkäri”

 1. Toi olis kyllä niin kätevä johonkin laukkuun. Inhoon kantaa kans isoo järkkärii mukana, ja sen takia kuvailut jääkin ottamatta :-D Mut onneks on iphone aina mukana, laatu onkin sitten jotain ihan muuta… :P Paljonko tällä on hintaa?

  • Joo, todella passelin kokoinen ja tykkään itse todella paljon kuvata tuolla, koska ”screeni” on niin suuri, lähikuvat toimii tuolla erinomaisesti. :) Mä olen kans ihan surkea kantamaan järkkäriä, iso mötikkää, joten voi olla että lähtee kyllä vastaava harkintaan. Hinta näyttäisi olevan vertaa.fi:ssä noin 400 hujakoilla.

 2. Canon on merkkinä hyvä mut minijärkkäreissä M4/3 niin ei se pärjää Olympuksen malleille, häviää kuvanlaadussa selkeästi kun katsotaan yksityiskohtia. Kyllähän sillä kuvia ottaa jos ei itse tarvitse maksaa mut jos itse pitää omilla rahoilla ostaa, niin Canon sijalla 4-5.
  Sitä ennen on ainakin Olympus, Panasonic, SOny NEX jotka päihittää Canonin, ai miksi? siksi et Canon tulee 2-3vuotta muita jäljessä eikä tarkkuus ole samalla tasolla.

  Kyllähän tolla 1100D obiskalla kuvia ottaa välikappaleen avulla, mut ei se mikään tarkka ole, tyypillinen suttuobiska, voittaa kyllä pokkarit mut häviää terävyydessä valovoimaisille laatuobiskoille.
  http://www.olympus.fi/site/fi/c/cameras/pen_cameras/index.html

  • Ok. Itse en ole tutustunut Olympukseen ollenkaan, joten hankala lähteä sanomaan. Molemmilla on ollut kiva kuvata ja that”s it, olen tykännyt. :)

 3. Laitoitko itse canonille sähköpostia yhteistyöhön liittyen vai ottivatko he sinuun yhteyttä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta