Pari kuumaa hiuslookkia

Wow, näissä alla olevien kuvien hiustyyleissä on sitä jotain mistä todella pidän. Huoleton, luonnollinen surffimeininki toimii mielestäni paremmin kuin hyvin. Ajattelinkin matkan jälkeen varata ajan kampaajalle ja laittaa yksivärisen ruskean pohjan, johon sitten kevyttä surffiraitaa. Tykkään myös todella paljon tuosta kasarimaisen kuohkeasta sivujakauksesta, se on todella rock! Toki keskipääkin toimii aina. Itselläni on onneksi luonnostaan hieman taipuisa hius, joten tuollaisen beach- lookin luominen ei ole hankalaa. Enemmän ehkä omaan värimaailmaani sopisi tuon vasemman puoleisen kaltainen värimaailma, oikea lienee liian kylmä… ?

Hairvisions

Mitäs te sanotte näistä tyyleistä? 
On my way

3 vastausta artikkeliin “Pari kuumaa hiuslookkia”

  1. Kivoja molemmat! :) Mun mielestä ainakin sulle sopii muutenkin paremmin ruskeasävy ilman liukuvärjäystä :D

    • Joo, mä haluaisin enemmän juuri tuollaista raitameininkiä kuin liukuvärjäystä. Nythän tukka on taas reissun jälkeen aika vaalea, joten katotaas mitä tapahtuu! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta