Ranteessa vilkkuu

Muutamassa postauksessa on vilkkunutkin jo uusi kello, jonka löysin viime viikolla. Mulla on ollut jo todella pitkään hankintalistalla rannekello mutta aina se on vaan jäänyt ja jäänyt. Tässä kellossa tykästyin oitis tuohon suurehkoon kellotauluun ja kultaisiin väreihin. Ruskea remmikin on täysin itseni tyylinen. Kuten huomata saattaa, kyseessä ei ole mikään super arvokas kello. Itseasiassa ostin tämän -50 % alennuksella ja maksoin siitä 20 euroa. Not bad. :) Musta tämä on ehdottoman tyylikäs, vaikka halpa onkin. 

Mitäs tykkäätte? :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Ranteessa vilkkuu”

  1. Aiiiivan ihana kello! <3 ottaisin kyllä enemmän kuin mielellään omaankin ranteeseen tuollaisen! Ja jotenkin niin mukava nähdä jotain muitakin kelloja blogeissa kuin vain ja ainoastaan hopeilla tai kultaisilla yksityiskohdilla varusteltuja michael korsin kelloja! (: iso peukku sulle!!

    • Kiitos. :) Korssithan ovat nättejä mutta itse tykkään ehkä kuitenkin vähän enemmän isoista yksinkertaisista kellotauluista ja nahkaremmeistä. Myös luonnollinen värimaailma toimii.

    • veit jalat suustani vai miten se menikään.. mä tykkään kans paljon enemmän isoista kellotauluista ja esimerkiksi mustalla tai ruskealla nahkaremmillä. niissä on vaan sitä jotain! :) ei voi muutaku tykätä vaan tuosta sun mausta! harvinaisen hyvä! ;) toivottavasti kelloa näkyy postauksissakin aina välillä! :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta