Herbinan kuivashampoo

Posti kuljetti jälleen mulle aivan ihanan pikkupaketin viime viikolla, nimittäin LivBoxin. Tuo on aina super kiva ylläri arjen keskelle, tälläkertaa loman keskelle. 🙂 Kivoja juttuja oli jälleen boxissa, paras oli tällä kertaa Herbinan tuuheuttava kuivashampoo. Itse en ole kuullut tuotteesta, joten mahtavaa päästä testailemaan. Ostin taannoin KICK:sistä kuivashampoon ja olen ihan koukussa. Kenties tämäkin olisi yhtä hyvää? Mahtava pelastus suoraan sanoen p*skasiin hiuspäiviin. Itse pesen joka toinen päivä hiukset ja treenaavana ihmisenä voin sanoa, että sinä tokana päivänä tarvitaan jo kyllä jotain freesausta… Siihen nämä todentotta toimivat!

Innolla odotan tämän kokeilua. 🙂

Onko teillä kokemuksia tästä? 



* Postauksen tuote saatu yhteistyönä blogin kautta
Kommentit (12)
  1. Mulle kans livbox toi ton tuotteen ja pari kertaa oon testannu ja TOIMII! Itse kans pesen hiukset jokatoinen päivä ja salilla tulee käytyy, nii on kylhyvä!!:)

    1. Kiva kuulla, toivotaan et toimii!

  2. Hei piti vielä kysyä, että tuleeko livbox suoraan kotiovelle, vai noudetaanko se postista kerran kuussa? Olis nimittäin aika kiva lahjaidea kaverille, mutta en viitsi postissa juoksuttaa. 🙂

    1. Tulee kotiovelle mutta jos et ole kotona ja postilaatikko liian pieni, menee se postiin ja postilaatikkoon jää lappu jolla sen voi noutaa. Itse tykkään kyllä tuosta palvelusta! =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *