Rahkaista

Mulla oli jossain vaiheessa täysi kyltiintyminen rahkoihin mutta tässä kesän aikana olen ”löytänyt ne uudelleen”. Maitorahka ja ananas sellaisenaan ovat aika kuivakkaa settiä mutta jos sekaan heittää vaikka vähän pähkinöitä, kanelia, mysliä, hunajaa tms. niin johan on maku jo ihan toinen. Yksi uusi suosikkini on omena- ananas rahka kera hunajan. Nam, nam. Aika tehokas välipala myös treenien jälkeen. 

Herkullista, vai mitä? 😉
Kommentit (13)
  1. Kokeiles tätä komboa (itse RAKASTAN tätä!):

    -rahkaa
    -puolukoita
    -appelsiinia
    -kanelia runsaasti
    -jäinen banaani pehmeäksi (ei lämpimäksi) mikrotettuna

    >sekoita ja nauti ;D

    1. Kiitos tästä, pitää koklaa. 🙂 Toi hieman lämpöinen, tai pehmeä banaani onkin mimelenkiintoinen…:)

    2. se banaani siis ei ole lämpöinen! 😀 kun sen ottaa pakkasesta ja mikrottaa niin, et siit tulee pehmee, se on silti kylmempi ku huoneenlämmös ollu bansku/ jääkaapis ollu, mut se muuttaa koostumustaa sen takii et ku se on pakastettu ja sulaa, siit tulee sellane et se antaa ”vanukasmaista” rakennetta rahkan tai jogurtin seurassa =)

    1. No on juu! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *