Rahkaista

Mulla oli jossain vaiheessa täysi kyltiintyminen rahkoihin mutta tässä kesän aikana olen ”löytänyt ne uudelleen”. Maitorahka ja ananas sellaisenaan ovat aika kuivakkaa settiä mutta jos sekaan heittää vaikka vähän pähkinöitä, kanelia, mysliä, hunajaa tms. niin johan on maku jo ihan toinen. Yksi uusi suosikkini on omena- ananas rahka kera hunajan. Nam, nam. Aika tehokas välipala myös treenien jälkeen. 

Herkullista, vai mitä? ;)
On my way

13 vastausta artikkeliin “Rahkaista”

 1. Hyvälle näyttää! Mulla kyllä rahka eri lisukkeiden kera kuuluu ihan vakkarina joka päivään :) Nyt nautiskelen tuoreista marjoista rahkan kanssa, eilen kävin hakemassa vähän vadelmia ja ai että on hyvää! :)

 2. Mun lempparirahkasekoitukseen tulee sulatettuja, vähän jopa lämpimiä vadelmia, kourallinen kädellä murskattuja saksanpähkinöitä ja päälle juoksevaa hunajaa. Turkkilaisen jugurtin kanssa toi on ihan taivaallista mutta saa siitä kivan rahka-annoksenkin :)

 3. Rahka + raejuusto + appelsiini = <3

  Myös soijamaidon tai mantelimaidon lisääminen tuo rahkaan hyvää makua (ja vähän makeutta)

  • Vähän kuin se valmis Valion Pro- Feel rahkarae mutta tuoreeltaan. Pistetääs tämäkin testiin! :)

 4. Mulla kävi sama juttu rahkojen kanssa. Enään ei maistunut ja rahkan syönti oli semmosta pakko pullaa. Nyt kuitenkin oon ”löytänyt” rahkat uudelleen ja ne on niin ihanan raikkaita ja kevyitä kesällä :))

  rolssi.blogspot.com

  • Joo, sepä. Pitää vaan jaksaa vaan vähän mixailla ja vaihdella erilaisia sekoituksia.

 5. Kokeiles tätä komboa (itse RAKASTAN tätä!):

  -rahkaa
  -puolukoita
  -appelsiinia
  -kanelia runsaasti
  -jäinen banaani pehmeäksi (ei lämpimäksi) mikrotettuna

  >sekoita ja nauti ;D

  • Kiitos tästä, pitää koklaa. :) Toi hieman lämpöinen, tai pehmeä banaani onkin mimelenkiintoinen…:)

  • se banaani siis ei ole lämpöinen! :D kun sen ottaa pakkasesta ja mikrottaa niin, et siit tulee pehmee, se on silti kylmempi ku huoneenlämmös ollu bansku/ jääkaapis ollu, mut se muuttaa koostumustaa sen takii et ku se on pakastettu ja sulaa, siit tulee sellane et se antaa ”vanukasmaista” rakennetta rahkan tai jogurtin seurassa =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta