Alusvaate- ja biksumaniaa

Rakastan kauniita alusvaatteita. Tykkään paljon väreistä, etenkin kaikista punaisen sävyistä, vaaleanpunaisesta pinkkiin ja tumman punaiseen. Käytännöllisimmät värit toki ovat ne musta ja valkoinen ja ne toimivat myös. Valkoiset alusvaatteet ovat vaan niin kauniit ruskettuneella iholla. :) Nellyllä on meneillään vielä huomiseen aamuun klo. 11 saakka tarjouskampanja, jossa alusvaate- ja biksusettejä on hintaan 12,95Eli nyt kyllä kannattaa täydentää varastoja jos siellä lojuu ne samat ikänikuiset beiget rintsikat! ;) 

Mua harmittaa, että olen jotenkin onnistunut tämän kampanjan reissun vuoksi ohittamaan ja huomasin sen tosiaan vasta äsken. Tuolla on kyllä kokoja jäljellä mutta hieman mietityttää noissa biksuissa tuo kokoluokitus… Eli lähinnä M:n ja L:n välillä fundeeraan noissa bandeau- mallisissa. Mahtavatkohan nuo olla enemmän pientä vai suurempaa kokoa…? Toisaalta ei kyllä ole paha hinta laittaa molempia kokoja ostoskoriin, onhan tuo palautuskin Nellyllä sen verran kätevää. 
Löysittekö te mitään kivoja?? :)

Suoraan tarjouskampanjan sivulle pääset TÄSTÄ!
Niin ja aikaa on enää huomiseen klo. 11 saakka.* Postaus sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta