Maanantai

Eipä ole helpoin maanantai hetkiin tämä maanantai. Olen menossa tänään iltavuoroon ja tuntuu kyllä todella raastavalle näin muutaman lomaviikon jälkeen. Turkin loman vuoksi moodi on ollut vähän hitaammalla ja arkiset jutut eivät oikein meinaa napata. Noh, eiköhän tämä tästä taas käyntiin pyörähdä! Ainakin esimakua on tullut pyykinpesusta ja jatkuvasta tiskivuoren tiskaamisesta… Mulla on tyhmä tapa tiskata aina vaan osa astioista, jonka vuoksi tiskipöytä on lähes aina täysi. Tämä lähinnä siksi, että kivempi tiskata vaan hetki kuin vaikka puoli tuntia koko vuori puhtaaksi. Mutta kummastihan tämä kostautuu, tiskipöytä näyttää siis aina täydelle. :D Aikamoinen kodinhengetär löytyy siis täältä.

Mulle on iskenyt jälleen yli vuoden tauon jälkeen tatska- kuume. Tekisi mieli ottaa jotain leimaa, ehkä hieman pienempää sellaista. Muutamia ideoita päässä on pyörinyt mutta saas nähdä. Kylki on mielestäni ihmiskehossa todella kaunis kohta ja olenkin miettinyt leimaa siihen. Alla olevissa kuvissa on ylemmässä tatska kauniisti alempana ja alla ylempänä. Ihan varma en ole vielä kumpi kohta olisi sitten parempi. :) Mitäs mieltä te olette?

Oli muuten aika jännä, kun näin ennen lomaa duunissa sattumalta naisen, jolla oli sama ristitatska, kuin itsellänikin ja vielä samassa kohdin. Lisäksi siis samalla puolella ja samanlainen. Tuli todella outo fiilis. Sitä, kun luulee, että oma tatska on niin uniikki. :) Ristihän on nykyään enemmänkin ehkä muotijuttu ja niitä aika monelta löytyykin. 


Sellaisia höpinöitä tällä kertaa. 
Koitan keretä illalla töiden jälkeen vielä postaamaan lisää matkasta.
Energistä maanantaita!
On my way

5 vastausta artikkeliin “Maanantai”

  1. jos haluat molempia yhtä paljon niin sitten ratkaiseva tekijä voi olla kipu:) jos pelkäät sitä ja varsinkin jos otat jotain vähän isompaa tai pikkutarkempaa niin, että siinä kestää pidempään, kannattaa pitää mielessä että tohon kylkiluitten päälle tatuoiminen saa aikuiset miehetkin itkemään! mutta tietenkin jokaselle se kipu on eri:P molemmat kyllä näyttää tosi ihanalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta