Kuvauksissa Lintsillä

Oltiin loman alussa pienehköissä kuvauksissa Linnanmäellä. Teemana olivat treffit ja kuvat nyt sitten puhukoon puolestaan. :) Pari tuntia kirmailtiin siellä sun täällä ja ”leikittiin” rakastuneita. Oli muuten aika helppo homma, kas kummaa. ;) Meillä lähestyy btw vuosipäivä, joka on itseasiassa jo ensi viikolla. Tämä on itselleni ensimmäinen vuosipäivä ikinä ja mietin miten se siis käytännössä menee?! :D Onko miehen tehtävä järkätä jotain vai järkätäänkö yhdessä, vai? 
Mitä te olette puuhanneet vuosipäivinä? Olisi kiva kuulla real life stooreja! :)

Tänään onkin kivan lämmin päivä pitkästä aikaa, kelpaa!
Äsken käytiin lähes kuuden kilsan juoksulenkillä ja kohta suunnataankin hurvittelemaan Lintsille. :)
Aurinkoista torstaita!


* Kuvat on toteutettu yhteistyönä Linnanmäen kanssa.
On my way

27 vastausta artikkeliin “Kuvauksissa Lintsillä”

 1. Voi, ihania ja söpöjä kuvia! :3
  Mun ja mun poikaystävän vuosipäivää juhlistettiin syömällä ravintolassa ja keksittiin ihan yhdessä kaikkee kivaa tekemistä, esim. istuttiin puistossa ja halailtiin. Ei sen ihmeempiä, seurahan siinä se tärkein on :)

  ♥: minttusblog.blogspot.fi

 2. Vuosipäivänä ei tarvitse tehdä yhtään mitään sen kummempaa. Sitä erityistä huomiota voi osoittaa muinakin päivinä.

  • Toki sitä huomiota pitää osoittaa muinakin päivinä mutta itse tykkään ainakin merkkipäivistä ja tämä päivä lukeutuu kyllä sellaisiin. :) Mukava keksiä jotain speciaalia.

  • En mäkään kyllä oikein jaksa juhlistaa vain siksi että ”pitäisi”, meilläkin vuosipäivä osui tiistaille niin eipä sitä jaksa erityisesti juhlistaa kun on väsynyt töistä ja treeneistä ja seuraavana päivänä sama homma uusiks.. MUTTA synttärit kestää usein sit sen 3 viikonloppua ;)

  • Niin no ei sillon kandekaan jos se on ”pitää” homma. Itse vaan haluan kun kerran on eka kerta elämässänikin. :) Mutta ymmärrän siis sunkin pointin ja niin sen pitääkin mennä, että kukin tavallaan. Eihän kaikki vietä edes synttäreitään jne.

 3. Söpöjä kuvia teistä! Me ollaan vuosipäivinä käyty jossain ravintolassa syömässä, ja yhdessä ollaan päätetty mihin mennään. Eipä mitään sen kummempaa olla taidettu tehdä. Poikakaveri on myös ostanut aina kukkia mulle (:

 4. Ei liity nyt mitenkään aiheeseen, mutta.. osaatko suositella jotain hyvää, hellävaraista ja mietoa kasvojen puhdistusainetta? Sulla näyttää iho niin hyvältä, että tuskin sullakaan on käyttöä millekkään supertehoaineelle :)

  • Moikka! Mulla on juuri luonnoksiassa meneillään postausaihe tuosta! Kirjoitan sen illalla loppuun ja julkaisen huomenna. :)

 5. Me ollaan oltu mun poikaystävän kanssa kohta 5v. yhessä. Ollaan päätetty yhessä että minne mennään syömään, hotelli ollaan pari kertaa varattu. Ja mä oon aina sanonu että ens vuonna sä järkkäät jotain kivaa ja nyt mä järkkään. Ollaan yleensä annettu jotkut pienet lahjat (joidenki mielestä turhaa). Oon ostanu hajuveden sille jos on meinannu loppuu, tai viimeks ostin nominationin. Mut eli yleensä syömään, joskus leffaan, kävellään kaupungissa ympäriinsä ja nautitaan toistemme seurasta <3 oikein hyvää vuosipäivää teille ;)

  • Kuulostaa oikein kivalle. Musta on mukava kyllä keksiä jotain ja noi sun ideat kuulostivat loistaville, kiitos niistä! =)

 6. Meillä on hauska perinne viettää vuosipäivää joka vuosi eri kaupungissa. Otetaan ehkä perjantai vapaaksi töistä ja vietetään pidennetty viikonloppu jossain kivassa kaupungissa. Ensimmäistä vuosipäivää vietimme ihan täällä Helsingissä syömällä samassa ravintolassa, samaan aikaan ja vieläpä samat annoksetkin kuin ensimmäisillä treffeillämme. Sen jälkeen ollaan oltu Tukholmassa, Kuopiossa ja Turussa. Tänä vuonna 5-vuotispäivää olisi tarkoitus viettää Amsterdamissa. Sen verran olemme kuitenkin joustaneet, ettei matkalla tarvitse olla juuri vuosipäivänä (joka on tänä vuonna keskiviikko -> vaikea ottaa lomaa keskellä viikkoa) vaan samassa kuussa tehty matkakin käy hyvin. Kunhan reissulla kilistellään ainakin kerran vuosipäivän kunniaksi! :)

  • Oih, ampas romanttinen ja aivan ihana idea! =) Tuota ei vaan passaa varastaa… ;)

 7. Me käytiin poikaystävän kanssa syömässä ja samassa kahvilassa kahvilla missä käytiin ensimmäisillä treffeillä ja vaihettiin pienet lahjat. oli hauska istua siellä ja miettiä mitä kaikkee on tapahtunut… :) Paljon onnea teille!

  • Tämäkin kuulostaa söpölle ja romanttiselle. :)

   Kiitos, toviottavasti vuosia on vielä monta edessä päin.

  • Ei se käytä nuuskaa kuin satunnaisesti. :) Sillä on vaan taskuissa aina koko elämä, lompakosta avaimiin ja kaikkea muutakin, eli ainapas ne lähestulkoon pullottavat. :D

 8. Ihania kuvia. :) Neidillä on todella kauniin väriset kynnet, mitäköhän lakkaa niissä mahtaa olla jos saa udella?? ;)

 9. Siiis miksi teillä on vuosipäivä nyt vasta?? Ettekös te oo jo ollut kauemmin yhdessä ku vuoden vai miks mä en hiffaa :)

  • Vuosi ollaan ”virallisesti” oltu, eli kun laitettiin asia Facebookkiin. Hih. Sitä ennen siis tapailtiin ja vähän kateltiin miten homma lähtee rullaamaan. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta