Ihojuttuja

Mulla on jo jonkun aikaa pyörinyt tuolla luonnoksissa tämä postaus keskeneräisenä. Sain kimmokkeen kirjoittaa  loppuun erään lukijan kysymyksestä 
” Millä hoidat ihoasi?”. Olen varmaan aika useaan otteeseen täällä kertonut, että en ole oikein merkkiuskollista tyyppiä ja vaihtelen kasvojenkin hoitotuotteita suhteellisen usein. Hiusten hoidossa olen kuullut vanhan viisauden (?), kun hius tottuu johonkin, se alkaa näyttämään huonommalle. Eli toisinsanoen ainakin rasvoittuu nopeammin ja näyttää lattealle. Tämän vuoksi esimerkiksi en koskaan osta samaa shampoota kahta kertaa ja kotonakin mulla on vähintään kaksi pönikkää eri shampoita, joita vaihtelen viikottain. Suosittelen kokeilemaan, mä ainakin huomaan eron. :) Myös kasvojen ihonhoidossa mulla on ehkä pinttyneenä tuo sama ajatus ja siksi niitäkin tuotteita olen vaihdellut säännöllisesti.

Nyt mulla on jo jonkun aikaa ollut käytössä Yves Rocherilta tilattu Rauhoittava puhdistusemulsio ja kasvovesi. Eihän mulla ole mitenkään erityisen herkkäkään iho mutta tuotteet taisivat myös viimeksi olla tarjouksessa, joten tilasin näitä kokeeksi. Olen tykännyt todella paljon! Tämän puhdistussetin jälkeen iho tuntuu ihmeellisen samettiselle ja tuoksukin on sopivan mieto. Näistä tulee sellainen vauvan peppuiho. :) Puhdistan kasvot tällä setillä aamuin illoin ja päälle levitän Lumenen kosteusvoidetta. 


Yleisesti ottaen itseäni on siunattu hyvällä iholla ja jo ihan tuollaisella yksinkertaisella puhdistuksella selviän. Kuorinnan ja naamion teen suunnilleen kerran viikossa, mikä on pientä extraa. Uskon ihon kuntoon ja hyvinvointiin vaikuttavan aika paljon miten suurimman osan elämästään elää. Enemmän kuin voiteita sun muuta, liputan liikunnan puolesta. Kun treenaa ja liikkuu paljon, kroppa toimii ja myös iho ”elää”. Lisäksi vesihän se on se vanhin voitehista ja ihan ehdoton ykkönen ihonhoidossa! Tämä nyt oli varmaan aika turha lause kaikille… :)

Mutta ettei kuulosta liian täydelliseltä, niin myös minä tosiaan nukun satunnaisesti meikit naamalla ja juon muutaman lasillisen alkoholia. Lisäksi mulla on paha tapa ns. juhlapolttamiseen, valvomiseen, suklaaseen, itseruskettavaan jne., eli kukapas meistä voisikaan elää ihan täydellisesti? Välillä se iho oikuttelee ja sitten laitetaan elämäntavat, sekä ruokavalio syyniin. Näillä pääseekin aika pitkälle ja yleensä ”syyllinen” löytyy yllättävänkin nopeaa. :) 

En tiedä mitä tapahtuu, kun iho tästä vanhenee ja vuosia alkaa kertymään. Voi olla, että tehokeinoja on silloin otettava käyttöön ja hankin tosiaan jotkut super kalliit tuotteet, saas nähdä. Tällä hetkellä ihoni voi ihan hyvin näinkin helpolla perushoidolla ja siksi en toistaiseksi lähde sen kummempia investointeja tekemään. 

Miten te hoidatte ihoanne? 
Panostatteko kalliisiin voiteisiin vai oletteko vesi- saippua linjalla? :)* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Ihojuttuja”

  1. Kiitos vaan vastauksesta :) Menen varmaan Life:sta etsimään jotain putelia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta