Vinkkaus!

Heipparallaa! Juuri töistä kotiuduin ja heti oli pakko tulla vinkkaamaan teille mun lempparilehden uudesta kampanja- tarjouksesta! :) Eli kyseessä on siis FIT- lehti, jolla on nyt erikoistarjous, eli 6 kk:n lehdet hintaan 19,90 € (norm 32,90). Lisäksi tarjouksessa saa valita kaupan päälle, joko Mineraalimeikkisetin (arvo 39,90,-) tai sitten Face Stockholm- meikkisetin (arvo 68,-). Kyseinen lehti on tosiaan ihan omia lemppareita juuri monipuolisuutensa vuoksi. Hirveästi juttua treeneistä, ruokavinkkejä, kauneusvinkkejä ja yleensäkin kaikkea mikä liittyy hyvinvointiin ja terveellisiin elämäntapoihin. Mä olen tykännyt jo pitkään! :)

Tarjoukseen pääset tutustumaan TÄSTÄ.
(Tai klikkaamalla alla ovevaa banneria.)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Vinkkaus!”

  1. Mäkin tykkään FIT:stä ja oon kestotilaaja :) Usein ostan jotain ulkomaalaisia lehtiä irtonumeroina ja FIT onkin ainoa lehti, joka mulle tulee ihan tilattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta