Senab is the new black

Eilinen oli tosiaan vapaapäivä töistä ja vietinkin sen kotona ”home- officen” muodossa. Sähköposteja ja postauksia, kyllä niihin saa aikaa kivasti menemään. :) Välillä treenit ja ruokaa ja sitten jälleen koneelle. Tykkään pitää myös ns. meikittömiä päiviä aina, kun vaan mahdollista ja eilen oli tosiaan sellainen. Iho saa levätä. Alla olevissa kuvissa on siis vaan huulipunaa, etten nyt ihan vallan kuolleelle näyttäisi. ;) Olin ihan unohtanut myös esitellä nämä sinapinväriset Tallinnan tuliaiseni viime keväältä (ajoissa ollaan). Löysin kyseiset housut Zarasta edulliseen hintaan, näissä on hieman nahkahousumainen kiiltävä pinta. Todella kivat bökät, jotka ovat vaan ihan täysin hukkuneet tuonne kaapin perukoille, kandee niitä kaappeja siis aina välillä vähän pengastaa. ;)

Kengät Din Sko
Housut Zara
Collari JC
Kaulakoru Pieces
Arskat Turkista
Huulipuna Make Up Store

Mitä tykkäätte housuista? Ja koko asusta? :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Senab is the new black”

  1. Tykkään ainakin koko asususta! Ja kuvat on muutenkin hyvät (niin kun aina sulla). Näytät kyllä niin hyvältä :D
    Aaaah, mä haluun kans taas tummat hiukset :D

  2. Sulla on aina tosi kivoja asuja. Pitäis itsekin pyrkiä taas laajentamaan käyttövaatteiden skaalaa. Sitä vaan niin helposti pukee jotain helppoa pikkutytön perässä juoksemisen takia :) Entinen korkkarifriikki, pääsee käyttämään niitä ihan liian harvoin! :)

    http://khetkia.blogspot.fi/

    • Kiitos. Joo, helposti tulee pysyttäydyttyä samoissa kuteissa päivästä toiseen. Mulla on näin kesällä mennyt aika paljon aikaa noissa maximekoissa… :) Mäkin käytän korkkareita siis HARVOIN. Välillä se on oikeaa luxusta. :)

  3. Moi, oon seurannut sun blogia n. puoli vuotta ja oon tykännyt siitä tosi paljon, varmaan kun vaikutat aika samanhenkiseltä ihmiseltä, eli maanläheiseltä ja vaatimattomalta, ja on ollut aika samoja ajatuksia koskien vanhenemista, elämää yms, sulla on tosi hieno tyyli, itselläkin aika samantyylinen ja oon saanut täältä kivoja vinkkejä, ja olet muutenkin todella kaunis, ja taitaa meillä olla yhteinen kaverikin! :) Mutta joo jatka samaan malliin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta