Swetareita kiitos

Onko moni hurahtanut swetareihin? Täällä ilmoittautuu ainakin yksi! Jälleen kerran mukavaa muotia, johon pukeutuu mielellään. Musta on vanhemmiten tullut mukavuudenhaluinen ja en oikeasti enää pukeudu mihinkään missä on epämukava olo, en edes ulkonäön tähden! 18- vuotiaana kuljin liian pienissä kengissä, koska mielestäni oli kauniimpaa, että jalka näytti koolle 36, kuin 37-38. Never again. Onneksi vanhemmiten vähän viisastuu. Anyways, nyt on kaupat ja verkkokaupat pullollaan monenlaisia malleja collareista, itselläni on hakusessa täydellinen ”swetarimekko” jota voi käyttää tennareiden parina. Mieluiten ehkä harmaa sellainen, vinkkejä? Täydellistä ei meinaan ole tullut vielä vastaan, ei edes Nellyltä. Löysin kuitenkin muutaman lyhyemmän swetari- suosikin ja ne tulevat tässä:

Vasen *click / oikea *click
Vasen *click / oikea *click
Vasen *click / oikea *click

Muistattehan, että Nellyllä on ilmainen toimitus (yli 50 € tilauksissa) ja vaihtokin käy näppärään!
Shoppailemaan TÄSTÄ.

Muita swetareihin hurahtaneita??* Sisältää mainoslinkkejä.
On my way

2 vastausta artikkeliin “Swetareita kiitos”

  1. Joo! Syksyn tullen kun taas iltaisin käy koulussa istumassa kovalla puupenkillä 4h täytyy vaatteiden olla mukavat ja kiristämättömät! Nää on just sitä, pakko saada! :)

  2. Täällä myös! Olen aina ennen vältellyt löysähköjä paitoja, mutta vuoden aikana olen hurahtanut täysin varsinkin noihin swetareihin, ne on vaan yksinkertaisesti niin helpot ja mukava yhdistää kesällä esim shortsien kanssa:) Hienoja paitoja itsekin löytänyt, tuo florida kovasti houkuttelisi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta