Missä treenipäiväkirjat?

Mä en olekaan hetkeen täällä blogissa kirjoittanut treenipäiväkirjoja, saatika juttuja treenaamisesta. Hupsistakeikkaa, tämä on tapahtunut ihan huomaamattani. Tästä breikistä huolimatta olen siis kyllä treenannut ja liikunta on osa elämääni. Tai sitähän se on ollut jo monen vuoden ajan, enkä ilman osaa elääkään. Mä olen viimeisen vuoden aikana löytänyt treenaamiseeni vaan ihan uutta näkemystä ja fiilistä. Treenasin ennen lähestulkoon pelkkää aerobista. Spinningiä jopa neljä, viisi kertaa viikossa ja vain satunnaisia lihaskunto- treenejä. Kropassa ei kuitenkaan ollut juurikaan lihasta ja vaikka olin kovassa kunnossa, olin aika löysä. Pelkäsin lihaksia ja sitä, että musta tulisi hirveän isokokoinen habanainen. Aika perus (TYHMÄ) pelko monella naisella. :) 

Suunnilleen vuosi sitten poikaystäväni innoittamana päätin kokeilla salitreenin ”kunnolla” aloittamista. Hän opetti mulle liikkeitä ja miten treenaan mitäkin. Siitä se sitten lähti, päätin ottaa riskin ja katsoa mitä kropalleni tapahtuu. Näin vuosi jälkeen päin, olen edelleenkin aika saman kokoinen mutta oikeasti saanut muotoa vartaloon. Joku ehkä nyt ihmettelee eikö mulla ole tämän enempää muotoa ja lihasta, niin vastaan sulle, että ei ja se ei mua haittaa. :) Olen tyytyväinen vartalooni ja elämäntapa treenaamiseeni. Niin ja mikä tärkeintä, voin hyvin vartalossani. Salilla käyn 3-4 kertaa viikossa ja treenit eivät ole koko elämä. Voin herkutella, syödä leffassa karkkia ja nauttia lasin skumppaa ystävien kanssa, jos mieli tekee. Mielestäni treenaamisen ei siis pidä poissulkea kaikkea muuta elämää, vaan sen pitää olla osa muuta elämää. Toki kukin tavallaan ja toivon mukaan sillä tavalla millä voi hyvin.

Talvellahan harrastin aerobista todella vähän ja välillä koin raskasta oloa juuri tuon aerobisen puuttumisen vuoksi. Olen tottunut koko elämäni harrastamaan kestävyysliikuntaa ja sen pois jättäminen tuntui tosi oudolle. Nyt keväällä aloitin pikkuhiljaa jälleen juoksuharrastuksen ja nykyään sekin on osa mun viikkoja. Juoksen suunnilleen kolmena päivänä viikossa n. 5-6 km. Saas nähdä mitä syksy ja talvi tuovat tullessaan… Inhoan kylmyyttä mutta uhkasin silti hankkivani talveksi kunnon juoksuvälineet. Meillä on muuten ihan huudeilla myös uimahalli, joten olisi aika kova sana aloittaa myös uintiharrastus!
 Mutta millaisia treenifiiliksiä teillä on näin loppukesästä? Olisi mukava kuulla! :)

Siinä olikin viime aikaista treeni- inspistä.
Tsemppiä päivään!
On my way

18 vastausta artikkeliin “Missä treenipäiväkirjat?”

 1. No kyllähän sulta sitä lihasta ihan kivasti löytyy! :) Kaikki ei ole samanmuotoisella kropalla varustettu ja lihas tarttuu toisille helpommin kuin toisille, myöskin eri paikkoihin. Esim. itselläni tarttuu yläselkään treeni todella helposti ja se onkin kivan lihaksikas, toisaalta taas tuntuu etten saa haukkareita millään kunnolla esiin, vaikka niiden säännölliseen treeniin panostankin. Sitten taas pitää aina yritä vähän hillitä tuota alakropan treeni-intoa, kun jalkoihinkin tuo lihas tuppaa tarttumaan aika helposti. Ihania urheiluvaatteita noissa kuvissa, varsinkin toi harmaa Addun toppi on aika <3

  • Näinhän se on! Jokaisella ne omat heikot ja hyvät kohtansa. Onhan se hyvä kuitenkin, että on kehitettävääkin. :)
   Kiitos, molemmat ovat Turkin löytöjä. ;)

  • Ostat siis piraatti-tuotteita!? Tiedätkö niiden alkuperää ja mitä niiden vaatteiden vuoksi on tapahtunut. Niin väärin!!!

  • Kyllä ne aidotkin adidakset varmaan samalta tehtaalta tulee..

 2. Ihana kerrankin lukee tommosta! Oon niin kurkkuani myöten täynnä fitnesshömpötyksiä (mihin itsekin olen mennyt mukaan) ja kiva kuulla kerrankin tommosesta rennosta treenaamisesta :) tsemppiä jatkoo ja pidä toi asenne<3

  • Joo, oon vaan havahtunut siihen, että elämässä on tosiaan muutakin kuin sali ja juoksupolku. :)
   Toki nuo osaltaan tuovat elämään hyvää oloa ja puhdas ruokakin sitä tuo, mutta toisaalta itse nautin myös muutamasta lasillisesta viiniä aina välillä ja siitä karkkipussistakin, sekä laiskoista päivistä kotisohvalla. Kaikkea siis kohtuudella! :)

 3. Hei Jutta!
  Ei liity nyt tähän treenaushommaan, mutta montahan desiä sun implantit olivat? Ihan mielenkiinnosta kyselen, ja yritän hieman varautua omaan leikkaukeen. :) Muistin vaan, että olit aiemmin täällä puhunut c-kupista, mutta näyttää isommilta.

 4. Moikka. Ootko huomannu, etta silikonit vaikuttais jotenkin treenaamiseen?? Pystytko tekemaan esim. rintalihaksia ihan normaalisti vai ootko joutunu keventamaan painoja?? Oot huippu :)

  • Kyllähän ne vaikuttavat. Kun rintalihas kirjaimellisesti revitään ja sen alle asetetaan implantti, niin eihän se voi olla vaikuttamatta edes vähän. Mulla ainakin rintalihakset ikäänkuin katosivat kokonaan ja jouduin aloittamaan treenaamisen ihan alusta. Edelleen rintalihakset ovat mun heikoin lihasryhmä. Tässäkin asiassa kaikki tosin taitaa olla aika yksilöllistä, toiset ovat samantein salilla, toiset taas parantuvat hitaammin.

 5. ompas boobsit näytillä salilla. oot muuten niin siro että onko nuo aidot…

  • voit varmaan tsekata kaks ylempää kommenttia ja miettiä sitten että ovatko aidot vai ei. sitäpaitsi, jännä jotenkin että vielä suomessa kyräillään ja mietitään että notta ny olis silikoonia nuo ja hyi hyi ja ollaan niin epäileviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta