Leffasnacks

Me vietellään aika usein leffa- iltoja viikollakin ja tämän vuoksi olen koittanut kehitellä kaikkea vaihtoehto safkaa sille karkkipussille. Toki leffateatteriin meno ja viikonloput ovat asia erikseen (tai karkkipäivä) mutta viikolla en kyllä karkkipussia himaan osta. Tämän vuoksi olen tottunut kehittelemään milloin mitäkin vaihtoehtoista leffapurtavaa. Viime aikoina ollaan todella usein tehty dippi ja haettu porkkanaa, kurkkua, paprikaa jne. dipattavaksi. Mulla toimii hyvin myös vaikka hedelmälautanen, omenoita kanelilla, viinirypäleet, pähkinät, kuivatut hedelmät jne. Rakastan kaikkea makeaa terveellistä!
Mitäs te napostelette leffan aikana ellette kunnon herkkuja? Jotain hyviä terveellisempiä snacks vinkkejä testailisin enemmän kuin mieluusti! :)

Ihanaa sunnuntaita! :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Leffasnacks”

 1. Syön kanssa ite tosi usein dippivihanneksia, oon huomannu että dipistä tulee paljon parempi (terveellisyyskään ei ole haitaksi) kun vaihtaa puolet kermaviilista maitorahkaan! Suosittelen :) Ite kanssa vetelen omenalohkoja, jotka on dipattu luonnonjugurttiin ja heitetty pakkaseen 10 min :) KIITOS KIVASTA BLOGISTA!!!

  • Joo, pitääkin kokeilla tuota maitorahkaan sekoittamista. :) Ahaa, kuulostaapas herkulliselle, ehkä pitää testatakin tuota vinkkiä. :)

 2. Joo, videota kehiin! :) Mitä karkkeja syöt silloin kun on karkkipäivä, mitkä on lemppareita? :)

  • Tykkään kaikista ns. isoista karkeista, eli kaikki ihanat isot suklaapalat Makuunin laareista, sekä vaahtokarkit, salmiakit, lakut ja kirpeät. Jostain syystä siis iso koko noissa karkeissa on mun makuun. Tulee aina kallis pussi, kun on niin painavia karkkeja. :D

 3. dippimauste on myös helppo ja terveellinen vaihtoehto sekoittaa turkkilaiseen jukurttiin! ja jos tahtoo oikein vielä enemmän terveellisemmän niin unohtaa valmiin dippijauhesekoituksen ja maustaa itse (parhaimpia tähän paprikamauste,chilimauste,karkea merisuola,mustapippuri,grillimauste jne.)

  itse herkuttelen sulattamalla raakakaakomassan (life-myymälä, valmis paketti) ja dippaamalla siihen ainakin näin kesäsin tuoreita mansikoita mutta pakastekin käy mainiosti!

  dippivihanneksiin käytän kurkkua,kirsikkatomaatteja,kukkakaalia,paprikaa ja babyporkkanoita

  herkullisia leffahetkiä :)

  • Ite tehty dippi oiskin mielenkiintonen kokeilla! Kiitos vinkistä. :)

   Ja nuo mansikat plus suklaa kuulostavat hyvälle, nam nam.

 4. kai oot jo ruissipsejä kokeillu ja niitä hyviä snackpusseja kuivatuista hedelmistä? :) olikohan kartanon minipusseja, sikahyviä!

  • Olen juu ja eilen just söin semmosen kaneli- omena pussin leffan aikana, tosi hyviä olivat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta