Kampaajakäynti

Mulla oli tänään tosiaan kampaaja ja hiuksille tehtiin pitkästä aikaa kunnon värjäys. Mähän olen tunnettu kotivärjäilijä, joka ei pelkää kotona sottaamista. :) Tyven värjäys kotosalla on ihan iisiä mutta koko hiuksen värjääminen (etenkin latvan) munkin pituiseen hiukseen alkaa olemaan aika hankalaa. Varasin siis ajan kampaajalle ja itseasiassa olihan se aika nautinnollista vaan istua se pari tuntia ja nauttia, kun joku laittaa sun hiuksia. Voisihan tuohon vaikka totutellakin! ;) 

Tarkoituksena oli siis saada hiukseen syksyistä ruskeaa hehkua. Ei mitään punaiseen menevää, vaan ennemminkin sellaista ruskean mattaa. Latvan halusin säilyttää hieman vaaleampana, että hiuksissa säilyy ns. liike ja elävyys. Tyvi on ehkä edelleen hieman liian tumma mutta en kuitenkaan halunnut lähteä värinpoistolinjalle. Ehkä sitä on lähdettävä sentti sentiltä vaalentamaan tummanruskeasta ruskeaksi, tyvivärin avulla. Nytkin itseasiassa tuohon tyveen laitettiin vaaleampaa, kuin esimerkiksi hiuksen keskiosassa on. Näissä kuvissa ei vaan eroa kyllä huomaa mutta jos oikein tarkkaan katsoo, näkee siinä pienen pienen värieron. Väri oli muuten joku kevytväristä hieman stydimpi, eli saa nähdä miten se säilyy tuossa latvassa. Sitten on jälleen otettava color maskit kehiin! Niin ja pituudestakin lähti muuten ihan kivasti, teki kyllä hyvää mun kaksihaaraisille. Mitäs sanotte? Joko muita tympii raidallinen kesätukka ja tekee mieli tummempaa?

Nyt sänky, tv ja ehkä se unikin tulee.
Pusuja! xoxo
On my way

16 vastausta artikkeliin “Kampaajakäynti”

 1. tosi upea tukka!! <3 Mua alkaa kanssa pikkuhiljaa ärsyttämään tää mun hemmetin liukuvärjäys, ja tekis mieli värjätä myös tolleen mataksi hiukset!:)

  • Kiitos! =) Joo, siihen kyllä kyllästyy. Jännä miten ihmismieli onkin ailahtelevainen… Tai naismieli. ;)

 2. Kaunis tukka! Itsekin kävin eilen kampaajalla ottamassa lisäväriä, tälläkertaa hieman ohuita raitoja mukaan. Kylläpäs piristi!

  • Kiitos! Joo, raidat voivat kyllä olla aikamoinen piriste muuten yksiväriseen hiukseen. Mielestäni on kiva, että hiuksessa on eloa ja liikkuvuutta. :)

 3. Aivan ihanat hiukset!=) tykkään:) mullakin huomenna viimeinen kampaajakäynti ennen ruotsiin muuttoa, sitten täytyykin opetella värjään hiukset itte aina välillä – pelottaa!!:D

  • Kiitos! Se on niin simppeliä. :) Kannattaa vaan ostaa sellainen värjäyssuti, sillä tyven värjäyskin on todella simppeliä. Ihanaa, Ruotsiin! Tsemppiä uusiin seikkauluihin! :)

  • Kävin Unikassa Kampissa. Siellä opiskelijapuolella, eli kampaamotyöt -50 %. Mun pituiseen hiukseen toi setti ois normisti ollut lähes 200 euroa ja nyt puolet. Ja tuolla noi opiskelijat kyllä osaavat hommansa, ainakin mitä kokemusta löytyy. Suosittelen! =)

 4. Onhan noi kivat ja hyvin edullinen kampaamo oli! Itsekin pitää käyttää color maskia latvoihin, saas nähä olenko tyytyväinen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta