Rahkavinkki

Rahkojen suurkuluttajana tulee kokeiltua paljon erilaisia lisukkeita rahkan kanssa. Aika harvoin enää kotosalla ainakaan vedän pelkkää ananasta ja maitorahkaa, mikä maistuu kyllä aika puulle. Töissä on vähän pakko turvautua tuohonkin vaihtoehtoon. :) Olen nyt jo jonkun aikaa tykännyt heittää rahkan sekaan lämmitettyä banaania. Eli puolikas/kokonainen banaani mörssättynä lautaselle ja mikroon hetkeksi niin, että se hieman sulaa ja lämpenee. Sitten vaan heittää banaanin muiden lisukkeiden sekaan, todella hyvää! Suosittelen todellakin kokeilemaan. :)

Maitorahkaa
purkki ananasta
pähkinä/hedelmä sekoitusta
omena viipaloituna
puolikas banaani lämmitettynä

Onko tämä tuttu juttu monelle? Kokeilkaahan ja kertokaa mitä piditte!
On my way

10 vastausta artikkeliin “Rahkavinkki”

  1. Oi näyttääpä hyvälle :) rakastan sun blogissa just tätä että kerrot kaikenlaisia vinkkejä ja tarjouksia joita itse voi sit kokeilla/tilailla/ostella :)! Ja muutenkin ihanaa että postaat ainakin yhden kerranpäivässä ellet enemmänkin! kun postausta ei ole joillain bloggaajilla näkynyt ärsyttävää että he joskus vetoavat siihen kun ”ei ole” ollut postattavaa? Näinkin simppeli postaus kun tämä on ihana :)toki ymmärtää ettei aina ehdi mutta kuitenkin.. Pidemmittä puheitta tämä on ehdottomasti yksi lemppariblogeistani jolta löytyy myös kuvankaunis ja sympaattinen kirjoittaja :) hyvää kesän loppua sinulle jutta! :)

    • Ihanaa kun tykkäät! <3 Pyrin postaamaan päivittäin ainakin kerran, välillä se ei toteudu mutta suurimmaksi osaksi ajasta olen sen laittanut tavoitteeksi. Kiitos vielä ihanista sanoistasi, lämmittää flunssaista tyyppiä täällä ruudun toisella puolen! <3 Ja ihanaa kesää sinullekin!

  2. Nam, mulla ainaki herahti vesi kielelle noista herkullisista rahkakuvista! Etenkin nyt salikauden alkaessa näin arjen startattua tulee rahkaa syöpöteltyä enemmän, joten pitää itekki vaan rohkeesti maustaa rahkaa erilaisilla lisukkeilla eikä vaan tyytyä pelkkään ananakseen.. :)

  3. Kokeileppas joskus ananasmurskaa ananaspalojen sijasta. Paljon mehukkaampaa ja makeampaa kun ananas sekoittuu kunnolla joukkoon :)

    • Mä olen kokeillut joskus ja en tykännyt. Siitä tuli liian vetistä. Muutenkin tykkään, että se ananas ei ole sekoittunut vaan se on siinä rahkan päällä. Sama pätee mulla salaattiin ja lämpimään ruokaan. Niitä ei siis voi syödä sekaisin vaan sillai ”kliinimmin”. :D Kiitos kuitenkin vinkkauksesta, moni varmaan tykkääkin syödä tuolla tavoin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta