Rahkavinkki

Rahkojen suurkuluttajana tulee kokeiltua paljon erilaisia lisukkeita rahkan kanssa. Aika harvoin enää kotosalla ainakaan vedän pelkkää ananasta ja maitorahkaa, mikä maistuu kyllä aika puulle. Töissä on vähän pakko turvautua tuohonkin vaihtoehtoon. 🙂 Olen nyt jo jonkun aikaa tykännyt heittää rahkan sekaan lämmitettyä banaania. Eli puolikas/kokonainen banaani mörssättynä lautaselle ja mikroon hetkeksi niin, että se hieman sulaa ja lämpenee. Sitten vaan heittää banaanin muiden lisukkeiden sekaan, todella hyvää! Suosittelen todellakin kokeilemaan. 🙂

Maitorahkaa
purkki ananasta
pähkinä/hedelmä sekoitusta
omena viipaloituna
puolikas banaani lämmitettynä

Onko tämä tuttu juttu monelle? Kokeilkaahan ja kertokaa mitä piditte!
Kommentit (10)
  1. Kokeileppas joskus ananasmurskaa ananaspalojen sijasta. Paljon mehukkaampaa ja makeampaa kun ananas sekoittuu kunnolla joukkoon 🙂

    1. Mä olen kokeillut joskus ja en tykännyt. Siitä tuli liian vetistä. Muutenkin tykkään, että se ananas ei ole sekoittunut vaan se on siinä rahkan päällä. Sama pätee mulla salaattiin ja lämpimään ruokaan. Niitä ei siis voi syödä sekaisin vaan sillai ”kliinimmin”. 😀 Kiitos kuitenkin vinkkauksesta, moni varmaan tykkääkin syödä tuolla tavoin. 🙂

  2. oli pakko kokeilla samantien 😀 ihanaa!!

    1. Eikö! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *