Flunssaklikkailuja

Ja mitäs sieltä Nellyltä nyt sitten loppupeleissä lähtikään tilaukseen…

Bootsit *click 

Nilkkurit *click
Beanie *click 

Kengistä otin koot 38, kun mulla yleensä on 37-38 väliltä.
Noissa bootseissa se hieman isohko vielä menee, mutta nilkkurit tulisi olla aika napakat.
Toivon mukaan koot osuvat nappiin! Inhoan meinaan palauttelua…
Mitäs tykkäsitte mun tilauksista? 
Etenkin noista Steve Maddeneista oon innoissani, täydelliset!!* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

8 vastausta artikkeliin “Flunssaklikkailuja”

    • Onhan noilla toisaalta hintaa mutta toisaalta ovat nahkaiset, joten kestävämmät. Mulla on ollut noita muovikenkiä ihan liikaa ja ne ikävä kyllä harvoin kestävät montaa talvea. :/

  1. Mulla on Fraankiet ja just kokoa 38 (jalka 37-38). Nuo on livenä vielä ihanammat kuin kuvassa! Suht sirot ja laadukkaan oloiset. Olisin tilannu ruskeetki, jos niissä olis ollu hopeiset niitit.

  2. Oi noi santanat on ihanat! Mut ite en kyllä pystyis tepastelee noin korkeilla hah :D olin iha innoissaa tästä ku linkkasit noi nlyshoessien 20% alen sillä oon ettiny semmosii tennariplatformeja :D kylläjoo tiedän yhessä vaiheessa kaupat pursus niitä mut oon taas myöhäänliikkeellä eli ne on jo loppu kaikkialta kun itse sellaset haluisin… Ja tuolla nellyllä ne platform tennarit oli sit taas liiankorkeita… Noh pitää varmaam alkaa oikee koirienkera metsästää :)

    • Joo, eikö! No en mäkään päivittäin mutta etenkin erilaisissa tilaisuuksissa nuo ovat kätevät. Joo, mä rakastan platformeja, ymmärrän sunkin innostuksen. ;) Toivotaan et jostain vielä löytyy täydelliset yksilöt sinulle. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta