Itseruskettavien täydennöstä

Mulla on itseruskettava ”varastot” nyt ihan nollilla, joten oli aika tehdä pientä täyttöä tuonne kylppäriin, eli toisin sanoen tilausta Theboksen suuntaan. Voin nyt rehellisesti sanoa, että nuo St. Morizin ir:t kestävät ihan mielettömän pitkään! Viimeksi taisin tehdä tilausta joskus aikaisin keväällä pari pulloa ja viime viikolla käytin toisenkin loppuun. Käytin tuotteita kuitenkin viikottain, no ehkä näin kesällä on tullut laitettua harvemmin mutta kuitenkin, kyllä ne useamman kuukauden ovat kestäneet. Ei voi muuta sanoa, kuin halpa hinta- laatusuhde kyseisillä tuotteilla.


Ja mitä sielt sitten lähti tilaukseen… 
Tykkään aina jokaisen tilauksen yhteydessä tilata uuden tuollaisen kintaankin, koska 
kyllähän nuokin useammassa kuukaudessa kuluvat. Kinnas tai hanskat ovat siis 
ehdottomat tuota vaahtoa levitettessä, käsin ei kannata edes kokeilla. :)

Noita tuttuja ruskettavia tilatessani silmiini osui itselleni ihan uusi rusketus sarja, jota
 saan ilokseni mahdollisuuden testata. Sarjan nimi on Sunmaxx ja heillä on tällä 
hetkellä neljä eri tuotetta Theboksen valikoimissa. 
Onko jollain jo kokemusta kyseisestä sarjasta? Raportoin täällä sitten tuloksista! :)

Jos jotain kysymyksiä kaihertaa mielessä liittyen tilaamiini tuotteisiin niin kyselkäähän! :)
* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

6 vastausta artikkeliin “Itseruskettavien täydennöstä”

 1. Kuinka monena päivänä viikossa käytät tota? Tarviiko laittaa joka päivä vai riittääkö harvemmin?
  Ja miten nopeesti uskaltaa pistää vaatetta päälle, kuivuuko nopeesti?
  Purkki on odottanu jo jonkun aikaa kaapissa, mutta ei oo rohjennu kokeilla..

  • Käytän 1-2 kertaa viikossa. Riippuu toki haluatko olla jatkuvasti ruskea ja kuinka ruskea. Sen mukaan tulee tuotetta käyttääkin. Tuo kuivuu samantein, eli voi pukea vaikka heti. Ainut ruskettava, jota olen kokeillut ja kuivuu noin nopsaa! Suosittelen testaamaan, levitä huolellinen kerros koko kroppaan vaikka illalla ja käy aamulla vielä suihkussa niin sävy haalenee jos tuntuu, että tulit liian ruskeaksi. :)

 2. Mä tilasin tota St.Moriz itseruskettavaa ja sävy oli Medium, mut mun mielestä se oli iholla aika tumma, vaikka iho ei luonnostaankaan ole mikään kovin vaalea. Koulussa seuraavana päivänä kyseltiin oonko käynyt etelässä ku oon niin ruskee :D

  Mut siis laitatko siihen sekaan jotain kosteusvoidetta yms vai ihan pelkkää tota?
  Ja oisko mahollista saada postausta ihan siitä itseruskettavan laittamisesta ja sit vaikka joku ennen/jälkeen kuva !

  • Noniin, joo kyllä se mediumkin taitaa aika tumma olla. :) En laita, joskus rasvaan ihon eka. Yleensä kuitenkin levitän vähän suihkun jälkeen, kun iho on kuiva mutta lämmin ja pehmeä suihkun jäljiltä. Mulla on videokin siitä, olisiko tammi- helmikuun postauksissa! :)

 3. Oletko millon ollu ilman itseruskettavaa pidemmän aikaa? Mielenkiinnosta haluaisin nähdä :)

  • En edes muista, kesällä oon tainnut olla ihan kuukaudenkin mut sitten saanut ihan oikeaa aurinkoa. Eli sellaista kautta ei ole tainnut olla aikoihin. Välillä olen kuitenkin laiskempi ja hieman kalpeampi, välillä taas jaksan levitellä viikottain. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta