Joka tytön farkkupaita

Farkkupaita on oiva sijoitus myös syksyyn, joten jos sellainen vielä uupuu vaatekaapista, osta se! Kaupoista löytyy myös naisellisempiakin malleja, joten ihan miehekkääksi ei tarvitse ruveta. 🙂 Värejäkin on useampaa sorttia. Itselläni on ollut jo pidempään käytössä vaalean deniminen Vero Modan farkkupaita, jonka hankin jo talvella. Itse pidän tuosta sen monikäyttöisyyden vuoksi ja noh, tykkään denimistä muutenkin materiaalina. Syksyn hankintalistalleni kuuluu kuitenkin ainakin yksi vielä tummempi denim- paita. Tuo alla olevassa kollaasissa komeileva Onlyn farkkupaita pitääkin tsekata meiltä liikkeestä, voisi olla juuri aika täydellinen.


Oma monikäyttöinen denimini.
Ja muutamia Nellyn farkkupaitoja.

Vaalea denimi *click / kuviollinen denim *click
Tumma denim *click / vaaleampi *click

Mitä te pidätte farkkupaidoista? Mieluummin vaalea vai tumma?

* Sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (4)
  1. Olet käynyt ottamassa tissit ja huulet. Mitäs seuraavaksi? Älytöntä että nuori, terve nainen ei voi olla kiitollinen siitä mitä hänelle on suotu. ”Kun mikään ei riitä”.

    1. oma keho, omat valinnat. 😉 Jutta on kaunis juuri tuollaisena:)

    2. Niimpä, samaa jaksan myös ihmetellä aina joka postauksen yhteydessä.. Ei vaan tajua.

    3. Aika ikävästi sanottu. Kaikilla on omat mielipiteensä, ja onhan Jutta upea vaikka ei olisi noille asioille oskaan mitään tehnytkään, mutta kannattaa ajatella pidemmälle kun noin tekee mieli arvostella. Kai se on tärkeintä että henkilö itse on tyytyväinen. Jos on muutenkin ulkonäöstä kiinnostunut, niin miksei sitä saisi kohentaa jos kokee olevan itselleen tärkeä asia. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *