Sunday walk

Sunnuntaina mua alkoi jo hieman ahdistaa neljän päivän kotona löhöily, päätä särki ja tuntui, että pakko päästä raittiiseen ilmaan. Ihan kamalaa liikkuvalle ihmiselle tällainen kotona jurnuttaminen, alkaa jo vähän olemaan ikävä lenkkipolulle ja salillekin… Yhyy. Näistä ei kuitenkaan parane unelmoida vielä ainakaan tällä viikolla. :( 

Kamera lähti kävelylle mukaan ja poikaystävä nappasi muutaman asukuvan värikkäästä (?!) asustani. Olen kovin tykästynyt tuohon harmaaseen pääkalloteeppariini, matsku, väri ja kaikki natsaa. Lemppari paitojani tällä hetkellä. :) Mitä te pidätte? Ja mites koko asu? Nuo kivat arskatkin olin jostain syystä ihan hukannut kaapin perukoille, onneksi löytyivät nyt, kun vielä aurinkoisia päiviä lienee luvassa!

Kengät Kookenkä
Shortsit Vero Moda
T- paita Cubus
Laukku Glitter
Arskat Glitter
(Pipo Seppälä)
(Neuletakki Pieces)

Tänään onkin vihdoin paluu töihin. Tuntuu ihan kivalle vaihtelulle. :)
Kivaa tiistaita!
On my way

12 vastausta artikkeliin “Sunday walk”

 1. Mitä mielestäsi jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä?
  Voisit tehdä myös postauksen asiasta jos kerkeät/haluat:)

  • Kiva postausidea, kiitos siitä! =)

   Mun vaatekaappi on ehkä maailman huonoin esimerkki tossa suhteessa, koska multa puuttuu kaikki ns. peruspilarit. :)
   Eli teeppareita ei löydy jokaisessa värissä, eikä toppejakaan. :)

   Mutta muutama juttu pitää kuitenkin löytyä, eli pikkumusta, mustat korkokengät ja kauniita alusvaatteita. ;)

  • Hahah, mullahan on muuten niin epätasainen ja huono iho! :) Ainoat mitä oon tehnyt on kontrastin säädöt, kuvissa oli paljon valoa joten oli pakko hieman tummentaa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ihoon sileyttävällä tavalla.

 2. Pinkki ja harmaa sopivat kivasti yhteen!! Noilla jaloilla kelpaa sipsutella :)
  Ootko kokeillut muuten tuota Bio-oil oljyä?? Itse olen ainakin huomannut että se auttaa saamaan sileämmän seka tasaisemman värisen ihon. Tiestysti plussana, että se vaalentaa myos arpia.

  • Joo, niinhän ne sopivat. :)En ole kokeillut. Mun ihon värin epätasaisuudet johtuivat tädennäköisesti siitä, etten ollut jaksanut kuoria tai hoitaa tuota itseruskettavaa mitenkään. Olin tosiaan ennen tuota maannut monta päivää sairaana.

 3. eikö sua häiritse itseruskettavasta tulevat rajat niinkun näissäkin näkyy että ranteesta sormenpäihin on valkoiset kädet..? varsinkin kesäisin näkyy tuommonen helposti. itse jätin itseruskettavat joku vuosi sitten kaapin perälle juuri tämän takia kun häiritsi omaa silmää. :/ talvella saatan joskus laittaa kun ei tuommoset ”virheet” niin näy kun enempi vaatetta päällä. Toivottavasti tää ei kuulosta ilkeeltä kommentilta se ei ole tarkoitus :)

  • Ei ne normaalisti noin mene, kun jaksaa hoitaa ja kuoria ihoaan. Tuossa olin tosiaan ollut sairaana, enkä ollut jaksanut pahemmin katsoa ihoani suurennuslasilla. Ruskettavan laitostakin oli jo tyyliin viikko. Joo, ei se mitään, en ottanut negatiivisesti. :)

 4. Kysymykseni ei niinkään liity tähän postaukseen, mutta löysin blogisi vasta hetki sitten ja selasin vanhempia postauksia läpi ja huomasin, että olet käynyt kauneusleikkauksessa laitattamassa silikonit. Itsekin olen silikoneja ajatellut, mutta olen useasti miettinyt, että tuntuvatko ne luonnottomilta? Olen kuullut todella monen ihmisen sanovan kuinka silikonit tuntuvat täysin luonnottomilta ja luomut ovat paljon paremmat ja tuntuvat mukavammilta. Ja jos ne itsestä tuntuvat hyviltä, niin entäs sitten ulkopuolisen, kuten poikaystävän, näkökulmasta? :)

  • Hmm, no itselläni ei ole ollut tuollaisia tuntemuksia. Eli tyytyväinen olen. :)
   Ja poikaystävä myös, vaikka oli hän entisiinkin tyytyväinen. Jos rakastaa toista niin silloin varmasti hyväksyy toisen sellaisena kuin on, eli en sinuna miettisi ainakaan muiden mielipiteitä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta