Sokoksen eksklusiivinen alekoodi

Sain tänään meiliini eksklusiivisen alekoodin jaettavaksi teille lukijoilleni. Alekoodi on Sokoksen verkkokauppaan, eli -10 euron alennus yli 60 euron ostoista 30.9 saakka. Mä tykkään ihan hirveästi itse haukkailla kaikenmaailman alennuksia, alekoodeja sun muuta, joten itse klikkasinkin heti tuonne verkkokauppaan. :) 

Ja löytyihän tuolta heti kaikkea tarpeellista. Mun on jo pidempään pitänyt hankkia tuollainen paksumpi sauvakiharrin niiden suurien laineiden saamisen toivossa ja nyt näemmä tuo alle klikkaamani kiharrin on tarjouksessa S- etukortilla. Hintaa tällöin jää vain 27,95 €. Tuo on kyllä halvin hetkeen näkemäni vastaava kiharrin! 
Onko jollain kokemuksia kyseisestä raudasta? Kannattaako se klikata tuonne ostoskoriin? :) 

Ja ah, La Vie Est Belle, joko mä jälleen raaskisin… Toi on vaan yksinkertaisesti mun lempi tuoksu. Ja muuten, noista 30 days- pillereistä olen kuullut kaikkea hyvää! Tuotteellahan on kuulemma kroppaa puhdistava ominaisuus?! Löytyykö joltain omakohtaisia kokemuksia? :) Mä olen todella innokas aina kokeilemaan kaikkea tuollaisia puhdistuskuureja ja siksi tämäkin herätti mielenkiintoni. Alla on kollaasin muodossa mun lempparit, joista nyt pähkäilen mitkä olisivat niitä prioriteettilistan kärkeen yltäviä, hmm.


Shoppailemaan TÄSTÄ.
-10 € alennus yli 60 € ostoista koodilla: 10ONMYWAY60

Ja mä suuntaan päiväunille, zzzz.
* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta