Treffit ja thaikkusafkaa

Tervehdys! Täällä on herätty jo kello seitsemäksi palaveriin ja voitte kuvitella paljonko väsyttää neljän tunnin yö- unilla! Niin ja tuo ihanan sateinen syys sää ei kyllä yhtään helpota asiaa. Meillä on kotona kaikki valot päällä mutta silti tuntuu synkälle, kesä tule takaisin! Onneksi loppupäivä on chillimpää ja voin rauhassa kotona bloggailla ja itseasiassa aijon nyt kuvata teille sen lupaamani arkimeikki- videon. :) 

Muutama päivä sitten meillä oli siskoni kanssa siskodeitsit. Nähtiin Hakaniemessä, käytiin vähän kirppareilla ja testaamassa thaimaalainen ravintola, Lemon Grass. Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta kyseisessä ravintolassa ja täytyy sanoa, että ihastuin! Mielettömän hyvää thaimaalaista ja paikassa oli kivan kotoisa tunnelmakin. Pidän todella paljon thaimaalaisesta, huomattavasti enemmän kuin kiinalaisesta ja siksi aina onkin mukava löytää uusia thaikkupaikkoja. Tuo on vielä suhteellisen lähellä kotiakin, joten sieltä voi välillä hakea ihan take awaytakin. :) Onko tuo monelle tuttu rafla? 

Sisko nappasi muutaman asukuvan. 
Kengät Converse
Housut Vero Moda / Wonder Jeans
Paita Zara
Laukku H&M
Aurinkolasit Glitter
Delicious!
Kivaa sadepäivää! :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Treffit ja thaikkusafkaa”

  1. Aivan ihana blogi kiitos siitä ! Ja että niin usein postauksia ! :) muy olen utelias nii mitö hommia teet työksesi ? Olen luullut että olet joku sairaaan hoitaja ku oot puhunut vuorotyöstö mutta lähdet aina nii kauniina töihin niin aloin epäillä :D

    • Ihanaa kuulla! :) Olen tällä hetkellä Vero Modassa, eli ihan vaatetusalan töitä. Olen yhdeltä ammatiltani lähihoitaja, eli hoitsun hommatkin on tuttuja. Hahah, joo meillä ei ole työvaatteita erikseen, joten siksi tulee panostettua mitä pukee päälle.

  2. Näytät jotenki nuoremmalta tossa asussa, ku normaalisti! ei sillä, että muutenkaa vanhalta näyttäisit. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta