Arkimeikki videolla

En tiedä mutta musta näissä videoissa on aina jotain noloa. Nolottaa oma ääni, itse en ainakaan pidä siitä yhtään näin stereoiden kautta kuunneltuna ja noh, muutenkin ilmeet ja eleet on hassuja. Hyvää komiikkaa. :D Ehkä mua ei vaan ole tehty näitä videoita varten ja siksi mieluiten teenkin ihan perus postauksia. Mutta ainakin aikaisemmista videoista on pidetty ja te näitä aina välillä toivotte, joten tässä tulee pitkästä aikaa yksi. Toivottavasti siitä on jotain iloa ja hyötyä! :)


Mä painun posket punastellen duuniin… :)
No ei vaiskaan. Ihanaa torstaita! <3
On my way

32 vastausta artikkeliin “Arkimeikki videolla”

 1. Sulla on aivan täydelliset kulmat!
  Ootko koskaan värjännyt niitä, jos oot mitä olet pitänyt?
  Mitä käytitkään kulmiisi?

  • Kiitos! Olen värjännyt mutta nykyään harvemmin.
   Kyllähän se ns. täyteyttää kulmia, eli saa näyttämään luonnontilassakin huomattavasti tuuheammille.
   Käytän niihin siis Rimmelin mattaista ruskeaa luomiväriä. :)

 2. Mistä ostat nuo ruskeat piilolinssisi? Minkä merkkiset ne ovat? Tuo on todella kiva syvä ruskean sävy! :)

  • Ne ovat oranssit linssit, muuttuvat silmässäni ruskeiksi. :)
   Nuo ovat ns. hengittävämmät värilinssit, eli aika kalliit mutta niissä ei ole
   samalla tavoin pigmenttiä, kuten esim. halvemmissa kanssakilpailijoissaan.

   Eli linssi on todella ohut ja piilari ei kyllä erotu juuri yhtään. Art Vision on linssin nimi.

 3. Oot sen verran kaunis meikittäkin, että et tosiaan tarvitsekaan paljoa meikkiä, mitä sitä hyvää peittämään :)

  ps. mistä noi sun isot sudit on? millä laitoit tota hohdetta ja toi jolla laitoit aurinkopuuteria?

  • Voi kiitos <3

   Musta suti on muistaakseni ihan H&M ja tuo sininen on Make Up Storen. Sudista on vaan katkennut varsi. :(

 4. Ihan super kiva tämä video :)! Tee ihmeessä lisää videoita näitä on niin kiva katsoa kun olet luonnollisen oloinen kameran edessä :).

  • Voi kuinka ihana kuulla! Omaa silmääni ei kyllä miellytä, oon ihme selittäjä. :D

 5. Oot kyllä aivan upee persoona! Käsitys susta muuttu heti tän videon jälkeen. Oon jostain kumman syystä aatellu että oot jotenki kauheen ylimielinen tai jotenki sillee ei sytyttäny hyvällä tavalla. Mutta nyt, voi että miten ihana persoona oot!
  Rupesin ite täällä hymyilemää ku katoin tuota sun videoo, neuvoit nii selvästi ja olit ihan mukavan kuulonen ja erillainen mitä oon kuvitellu pelkkien tekstien perusteella! Tässä taas nähdään ettei pitäs tehä mielipiteitä ihmisestä :D
  Tästä tuli kertaheitolla nyt mun yks suosikkiblogi!

  • Kiitos kommentistasi! Ja ihan mahtava kuulla, että mielipiteesi on vaihtunut jos se kerta on ollut noin vääränlainen. :) Itse inhoan ylimielisyyttä ja mielestäni kenelläkään ihmisellä ei ole siihen oikeutta. Itse en todellakaan ole sellainen. On vaan tosi valitettavaa, että välillä ihmiset saavat sen väärän kuvan juuri mielikuviensa kautta. Mulla on lisäksi kuulemma hieman tylyn näköinen perusilme, joka saattaa viestiä ihmisille vääriä viboja. Tälle en kuitenkaan oikein voi mitään, joten sen kanssa on vaan pakko elää. Voi, mulle tuli niin hyvä mieli! Ihanaa jatkoa sinulle ja kommentoihan toistekin! <3

 6. Oot älyttömän kaunis, et todellakaan tarvikkaa mitää pakkeli kerrosta peittämään naamaas kun oot niin luonnon kaunis ku voi vaan olla!! :D
  Toi paita näytti kivalta, mistä oot ostanu sen? :)

  • Kiitos, voi kun aina voisi nähdä itsensä noin. :)

   Itseasiassa ostin tällä viikolla Onlystä. Näkyy varmasti vielä blogissakin. :)

 7. sä oot aivan ihana näissä videoissa! niin sulonen ja luonnollinen ja mukavan olonen:)) en ollu koskaan kuullutkaan valopuuterista! pakko mennä hakemaan sellainen!! ja mitä tuo huulipuna oli mitä lopuksi laitoit??:)

  • Voi kiitos! Niin hassua, kun itestä tuntuu et kaikki varmaan nauraa. :D Mut kai se tuntuu sitten omaan kriittiseen silmään ja korvaankin kuullostaa kaikkea muuta kuin ihanalle. :) Joo, tai hohdepuuteri, miksikä sitä nyt haluaa nimittääkään. :) Huulipuna on Thebokselta, valitettavasti se on näemmä myyty loppuun, mutta vähän saman kaltainen sävy on samalta merkiltä tässä: http://www.thebos.fi/product/2264/huulipuna—la-femme—27-real-rosy

   Todella hyvä puna, koska se myös kosteuttaa huulia eikä mene paakuille. Tykkään!

 8. herranjestas kun oletkin kaunis! sun iho on tosi hyvässä kunnossa, mitä meikkiputsaria käytät?

  • Voi kiitos, punastuu. Käytän Yves Rocherin hellävaraista puhdistusemulsiota ja kasvovettä. Kirjoitin näistä heinäkuun lopulla jos nyt ihan oikein muistan. :) Eli siis aika perus hoitotuotteet kuitenkin, ei ihmeitä.

 9. Samaa mieltä ku jo aiemmat kommentoijat. Olet hurjan mukavan oloinen ja herttainen :) viedoita ehdottomasti lisää!

  -Riikka

 10. Sulla on niin ihana iho, oot super kaunis ja niin mukavan oloinenkin vielä! Kiva kun teit tän videon :-)

 11. Voi kun olet herttainen! Näin sut keskiviikkona kaivon terassilla sattumalta. Olen lukenut blogiasi vain hetken aikaa ja silti tunnistin heti sut! Hih :) Kauniina olit liikenteessä kuten blogisi perusteella olet aina. Ehdottomasti lisää videoita!

  Terkkuja oulusta :)

  -A

  • Kiitos *punastelee* :)

   Aijaa, kävästiin siellä nopeaa ja oli kyllä aika yllätys mitn se meininki on muuttunut vuosien saatossa. En ole käynyt siellä koko kesänä ja jos muistelen pari vuotta taakse päin, se oli aina ihan tukossa ja siellä oli loistava meininki. Nyt ei voi sanoa samaa… Kiitos paljon, olisit tullut moikkaamaan! :)

   Kiitos terkuista! ;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta