Aamujutut

Huomenta! Viikko alkaa olemaan jälleen lopuillaan ja viikonloppu häämöttää edessä päin. Itselläni on vielä huomenna täysi työpäivä, joten täydellisestä viikonlopusta ei voida samassa lauseessa puhua. Ja sen lisäksi hmetyttää nyt kyllä hieman tämä flunssani, olen meinaan koko viikon ollut hieman puolikuntoinen. Kuumetta ei ole kuitenkaan ollut, joten olen käynyt ihan töissä. Eilen töiden jälkeen olin ihan naatti ja oli olo, kuin kuume olisi nousemassa uudelleen. Kotosalla nukuin useamman tunnin päikkärit ja mittasin lämmön, mikä tosiaan oli siellä 37 asteessa. En nyt sitten tiedä lieneekö tämä jotain virusperäistä, pidemmän sortin lenssua vai mitä, mutta tosi ikävää. :( Haaveilin jo hieman salistakin mutta eiii, tässähän menee varmasti toinenkin viikko hissutellen…Onko muilla ollut tällaista pidemmän sorttista flunssaa? 
Vai pitäisiköhän tässä miettiä jo jonkun tulehduksen mahdollista olemassa oloa?! Onko lukijoissa siis lääkäreitä? ;)

Mulla on tosiaan edessä jälleen rahkaisa aamiainen kera maitokahvin. Tämä on ihan lempparini tätä nykyä, smoothiet ovat olleet pienellä breikillä. Tällä setillä muuten jaksaakin hyvin, helposti menee se kolmekin tuntia syömättä. Enää en voisi missään tapauksessa vaihtaa rahkoja puuroon. Tulisihan se halvemmaksi, ja olisi ehkä terveellistä vaihteluakin mutta mulla tuli puurolla aina hyvin pian nälkä. Itse en pidä niistä puuro- raejuusto- ja mehukeitto sörsseleistä, joten se puuro oli pakko vetää marjojen tai mehukeiton kanssa. Eli sitenhän sen ymmärtääkin miksei pitänyt niin hyvin nälkää. 

* Purkki maitorahkaa
* Purkki ananaspaloja
* Omena 
* Auringonkukan siemeniä
* Pellavansiemenrouhetta
* Hunajaa ja kanelia
Vaihdoin muutama päivä sitten puhelimeeni ne toiset kuoret, jotka sain joku aika sittenblogin kautta lahjaksi. 
Nämä eivät ole niin suojaavat mutta omaan silmääni ainakin aika nätit.  :) Yksi hankinta,
 mikä on pitkään ollut jo listalla olisi kunnon kuulokkeet. 
Nuo iPhonen mukana tulevat pienet peruskuulokkeet eivät ole mitkään maan mainioimmat.
Osaisitteko suositella jotain hyviä, mitkä sopivat kivasti myös liikkuvaan menoon?  

Mä painelen kaupungille hoitamaan asioita ja illaksi töihin!
Hyvää viikonlopun alkua! :)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Aamujutut”

  1. Ootko kokeillut lisätä kaurapuuron sekaan rahkaa? Itse teen usein aamupuuron niin, että keitän sen vähän vähemmässä vedessä kuin kuuluisi ja lisään lopuksi n. puoli purkkia rahkaa. Koostumuksesta tulee kivan paksu ja sileä ja tämä versio pitää paljon paremmin nälkää loitolla, kuin vain veteen tehty. : ) Päälle voi sitten heitellä niitä perinteisiä marjoja ym.

    • En ole kokeillut, kuulostaa vähän noh, ei niin herkulliselle?! :D Hmm. Uskaltaisinkohan testata?!

  2. Ennen aamupäivä oli täyttä kärsimystä, kun puuron jälkeen tuli tunti ennen ruokailua hirveä nälkä. Nyt olen kuitenkin siirtynyt rahkaan ja tänään minulla ei edes ollut nälkä lounasaikaan. (??) Aika hassua kyllä, kun esimerkiksi energiamäärä on täysin sama. Eihän tämä nyt ole paras vaihtoehto, sillä keho tarvitsee hiilareita jnejne. Nojoo, ihan sama. Jos joku haluaa hifistellä, niin menkööt. Muutenkin koulun laitos-hiilaripöperöt menee rahkasatsin jälkeen hyvällä omalla tunnolla sitten alas päivällä! ;)

  3. Mä oon ollu kans koko viikon lähestulkoon kipeenä. Kuume tosin mulla nousi ja ollu nyt sen 4päivää..5.des menossa.

    Oon miettinyt kans et olisko joku tulehdus ku särkee päätä ja on nii voimaton olo ollu mut en sit tiä. Pitää vähä kattella nyt vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta