Flamingo Spa & Wellness

Palaan nyt hieman vanhempaan aiheeseen, nimittäin poikaystäväni ja minun vuosipäivään. Puhuinkin siitä jo täällä blogissakin aikaisemmin ja kyselin mitä kannattaisi puuhata jne. Kiitos teille ideoista, siellä oli paljon ihania kertomuksia miten siellä ruudun takana juhlistetaan vuosipäivää. :) Meille vuosipäivä sattui viikolle ja molemmilla oli siinä kiireistä duunien parissa sun muuta, joten päätettiin viettää sitä sitten lauantaina, kun molemmilla oli vapaata. Meillä oli jo pidempään ollut ajatuksissa Vantaan Kylpylä Flamingo, joten olisiko parempaa ajankohtaa tuolle voinut ollakaan. Päätin ottaa yhteyttää Flamingoon ja kysyä mahdollista yhteistyökuviota Spa:n suhteen. Ilokseni heiltä oltiin kiinnostuneita ja meille tarjottiin päivän rannekkeet/ sisäänpääsy tuonne aikuisille suunnattuun Spa & Wellness puolelle, sekä sinne ihan normi kylpylän puolelle.  Lisäksi talo tarjosi meille Sparkling- lahjakortin, jolla saatiin sitten lasilliset kuohuvaa ja mansikoita. 

Itse en ollut aikaisemmin käynyt kyseisessä paikassa, olin vaan kuullut hyvää etenkin juuri tuosta aikuisille suunnatusta puolesta. Harmikseni paikalla ei saanut kuvata, joten käytän tekstissä vain heidän kuvapankistaan saatuja kuvia. Siellä oli kyllä niin hämyistäkin, että kuvaaminen olisi ollutkin hankalaa… 

No mitä me sitten pidettiin paikasta? Yhdessä vaan todettiin, että täydellistä. :) Romanttinen ja pimeän hämyinen tunnelma sai unohtamaan arjen kiireen ja huolet. Viihtyvyyden takasivat kaksi allasta; lämminvesiallas, jossa veden lämpötila oli jopa +37 astetta (oma lempparini!) ja mineraalivesiallas, jossa sai rentoutua ilmaporevesisohvilla ja kuunnella vedenalaista musiikkia. Tuossakaan altaassa ei tarvinnut värjötellä, nimittäin lämpötila ylsi +34 asteeseen. Lisäksi paikassa oli useita saunoja, joita kierreltiin läpi. Välillä käytiin sitten nauttimassa kuohuvaa allasbaarissa ja istuskelemassa lämmitetyillä allastuoleilla. Oli kyllä ihan huikeaa hiljentyä ja nauttia toisen seurasta ilman häiritseviä tekijöitä, paikka on aivan erityinen juuri pariskunnille! Välillä kahdenkeskinen aika on kortilla ja suhde oikeasti vaatii sellaisia pieniä irtiottoja, tilanteita joissa saa rentoutua ja keskittyä täysin toisiinsa. Me ainakin päätettiin, että talvella otetaan uusiksi! :) 

Altailla rentoutumisen jälkeen pääteltiin päivää vielä ravintola- illallisella ja muutamalla lasilla viiniä. 
Tässä vaiheessa olin ilmeisesti jo tyystiin haudannut mun kameran jonnekin, 
kun en tapani mukaan ottanut edes ruokakuvia. :/
Loppuillasta oli tarkoitus vielä keksiä jotain, mutta oltiin molemmat niin väsyneitä (rentoutuneita?), 
että vetämätön olo vei voiton ja vietettiin ilta ihan kotisohvalla leffan parissa. :)
Koknaisuudessaan oli erittäin onnistunut vuosipäivä. <3

Lisätietoja Spa & Wellness:istä löytyy täältä

Onko monella kokemuksia paikasta? Mitä piditte? :)* Postaus on toteutettu yhteistyönä 
On my way

14 vastausta artikkeliin “Flamingo Spa & Wellness”

 1. Oiii, kuullostaa ihanalta. :)
  Oliko tuolla paljon porukkaa kun olitte, vai onko toi tarkoitettu pareille kahden keskiseen aikaan?

  • Ja olikin ihana mesta! :) Muutamia pariskuntia oli meidän lisäksi mutta paikkahan on tarkoitettu rentoutumiseen ja oleiluun, joten ei siellä kukaan ns. häiriköinyt. Ihan rauhassa sai pussailla. :) Erinomainen paikka etenkin pariskunnille, suosittelen!

 2. Heiii, muistaakseni sä hehkutit niitä Vero Modan Wonder farkkuja joskus..? Niin mulla ois nyt tarvetta farkuille ja ajattelin kokeilla niitä. Mutta mulla on yksi ongelma.. Asun paikassa missä ei ole Vero Modaa lähettyvillä eli mulla ei ole mahdollisuutta sovittaa niitä. Ja on mulla toinenkin ongelma. Hävettää myöntää, mutta en ole ennen ostanut tuumakokoisia farkkuja..:D En tiedä miten tää on mahdollista mutta niin se vain on. Eli mä haluisin ne farkut mutta en tiedä mikä koko olisi hyvä… Mulla on lyhyet jalat, suhtkoht paksut pohkeet (venyykö ne farkut edes hieman paksumille pohkeille?) ja leveä lantio. Yleensä mun housut on olleet S kokoa. Toivottavasti osaat auttaa! Kiitos jo etukäteen.:-)<3

  • Moikka! Ei siinä ole ollenkaan mitään ihmeellistä. Aika moni ei tiedä omaa kokoaan. :)

   Nyt on hieman hankaluuksia arvioida tuosta S kirjaimesta mikä tuuma sinulla voisi olla mutta ehkä 32 pituudesta ja kenties 27 lantiosta, jos sinulla hieman muotoa pyllystä löytyy? Eli ehkä 27/32, mutta kuten sanoin todella vaikea arvioida… :/ Nuo saavat olla kyllä napakat, joten voisit tilata kokeeksi 26/32 ja 27/32, molemmat ja palauttaa väärän koon. Vitsit, voisin kyllä tehdä noista housuista postaustakin, jossa linkkaan eri värejä jne. Jos kiinnostaa? :)

   Niin ja kyllä nuo venyvät pohkeestakin, eli älä huoli. :)

  • Kiitos tästä älyttömästi!!:)<3
   Ja sellainen postaus ois kiva ku oon ollu tilaamassa perussinisiä niin olisi kiva jos tekisit sen postauksen niin voisin löytää vaikka värikkäät farkut sinisten kavereiksi.:-)

  • Ei mitään, on ilo olla avuksi! :)

   Joo, mä hei koitan tehdä sen mahdollisimman pian! Myös mustat ovat aika käytännölliset. =)

   PS. Mulla on Wonderit muutama päivä sitten kuvatuissa asukuvissa, jotka ovat postauksessa ”Treffit ja Thaikkusafkaa”.
   Siinä on siis se tummempi denim- väri. Jos haluat kurkata, kun noita sinisiäkin on erilaisia. :)

  • Joo, käympäs kurkkaamassa!:-)
   En olisi uskonut saavani näin tarkkaa ja ihanaa apua!:-))<33 Kiitos.

 3. Wow, upean näköinen paikka. Pitääkin mennä kokeilemaan tuo poikaystävän kanssa!

 4. Minä olin tuolla kolme vuotta sitten ja olipas aika erikoinen kokemus.Saunoista ei toiminut kuin kaksi.Sitten se lämminvesiallas,huhhuh kun katsoi altaassa olevaan valospottiin niin siinä leijaili järjetön määrä kaikenlaista höttöä.Juuri sellaista mitä irtoaa kovettuneista kantapäistä kylvyssä(kaikenlaista ihotöhnää).Suolahuoneessan rentoutuessamme kylpylän työntekijä tuli mattoveitsellä repimään muoviin käärittyjä tuoleja erilleen ja alkoi asettelemaan niitä puulavalta paikoilleen.Kahvilassa ei saanut pullaa eikä sitä taikka tätä ja pienen venkoilun jälkeen hakivat lopulta sitä sieltä ”toiselta puolelta”mikä ei kuulunut ”tähän puoleen”.Kaiken kruunasi alasomana suihkusta tuleva mies vähän väliä pyyhkien muniaan (tämä ei ole kylpylän moka).Mutta kiitos ei enää Flamingoon.

  • Hahah, nauroin ihan kippurassa tälle sun kommentille. :D Sori mutta olit kirjoittanut niin hauskasti koko kommentin, vaikka sen tarkoitus ehkä lieni hieman kritiikin omainen. Me siis katsottiin samaa mutta ymmärtääkseni se ei ole ”jalkahöttöä” vaan sellaista mitä ilmassakin leijailee jos katsoo esimerkiksi tarkasti lampun valoa voi huomata samaa pölyä. :) Kyllä tuolla varmasti toimii altaiden puhdistus sen verran hyvin, että ei tarvitse jalkakarstassa pulikoida. Ja ymmärtääkseni se kahvila oli enemmänkin baarin tyylinen, joten siksi siellä ei varmaan ollut tarjottavia jokaiseen lajiin. Ja meidän aikana ainakin saunat pelasivat, eikä ollut epämiellyttäviä kanssapulikoijia. Kuten hyvin tiedämme, suomalaisissa on monen sorttisia, joten tällaiset nakkeilijat eivät taida olla kylpylän vika. Meidän aikana kaikki olivat onneksi kuitenkin uimaasuissaan… :) Ja kai tuolla sellainen sääntökin lienee.

 5. Loistavat puitteet, mutta valitettavasti suomalaisilla ei ole käytöstapoja. Liikaa pariskuntia ja ystävyksiä jotka puhua pulputtavat kovaan ääneen.
  Kun menen rentoutumaan, niin minua ei todellakaan kiinnosta kenenkään yksityiset ongelmat, vaan kaipaan hiljaisuutta ja rauhoittumista.
  Varmasti on päiviä, että paikka on rauhallisempikin, mutta näin lauantaina se ei ollut sitä.
  Alla kuitenkin kaikille tarkoitetut ohjeet, joita valitettavan moni ei ollut tainnut lukea tai ei muuten välittänyt :(

  SPA-ETIKETTI

  – Muistathan hiljaisuuden ja rauhallisuuden vieraillessasi Kylpylä-alueella

  – Kunnioitathan muiden alueella ja hoidoissa olevien asiakkaiden rauhaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta