Reddvillen kampanja

Mulla on ilo aloittaa tämä sunnuntai ihan mahtavalla jutulla, joka koskee etenkin meitä ihanaisia naisia. :) Pääsin Indiedaysin Ispiration- bloggaajana mukaan erittäin mielenkiintoiseen Reddvillen yhteistyökampanjaan. R.E.D.D Free ilmaispalvelu tarjoaa lokakuun alusta 10 000 ensimmäiselle suomalaisnaiselle mahdollisuuden saada maksuttomat tamponit kotiinsa kuukausittain. Kuulostaa aika uskomattomalle, eikö?!


Itse ainakin ihmettelin alkuun suuresti, miten muka tämä voi olla mahdollista, eikö hommaan sisälly postituskuluja tai muuta? Palvelu on kuitenkin täysin ILMAINEN. R.E.D.D Free:n mahdollisuus tarjota ilmaiset tamponit perustuu kuukausittain vaihtuviin yhteistyökumppaneihin. Ainoa mitä sinun pitää tehdä tamponit saadaksesi, on ensin rekisteröityä (olethan nopea, sillä vain 10 000 ensimmäistä pääsee mukaan!), jonka jälkeen vastaat kymmeneen simppeliin kysymykseen. Kun käyt kuukausittain vastaamassa näihin vaihtuviin kysymyksiin, saat aina seuraavan kuun paketin ilmaiseksi kotiin kannettuna. Jos taas jätät vastaamatta kysymyksiin, ei tästäkään aiheudu mitään lisäkustannuksia. Ainoastaan ilmaisien tamponien toimitus seuraavina kuukausina keskeytyy. 

R.E.D.D Free ilmaispalvelu on saavuttanut suosiotaan jo Ruotsissa ja Norjassa, jossa heillä on yli 65 000 tyytyväistä jäsentä. Sitten perustamisen (2011) Reddville on jakanut jo yli 2 miljoonaa tamponipakettia ja vakuuttanut jäsenensä laadukkailla tuotteilla. Kampanja on mielestäni aivan loistava juttu meille naisille ja itse ainakin aijon ehdottomasti olla hommassa mukana. :)

Nyt siis kipin kapin reisteröitymään!
Rekisteröidy Reddvillen palveluun TÄSTÄ.* Postaus on toteutettu yhteistyönä
On my way

14 vastausta artikkeliin “Reddvillen kampanja”

 1. oletko ihan varma että tää on luotettava, eikä ala muutaman kuukauden päästä tulla jotain paketteja kotiin, joissa on lasku mukana? :/ postissa työskennellessäni tuli huomattua kuinka helposti tälläset huijaa ihmisiä.. Tää kyllä muuten kiinnostais tositosipaljon!

  • Kyllä olen. :) Kuukausittain vaihtuvat yhteistyökumppanit mahdollistavat ilmaiset lähetyksetkin. Suosittelen käymään tuolla heidän kotisivuillaan ja klikkaamaan kohtaa learn more, sieltä löytyy paljon lisäinfoa. :)

 2. Entäs kun tuolla ehdoissa on toi hinta-jutska jos tää juttu on ilmainen? :o

  • Redville on avaamassa hieman myöhemmin ”REDDSHOP:in”, asiakas oli laittanut kuitenkin shopin säännöt jo näkyville, joten varmaan sekoitit asian nyt siihen. Kun kauppa aukeaa, tamponit eivät siltikään tule maksullisiksi. Muissa maissa tamponeista on vaan innostuttu siinä määrin, että niille pyydettiin nettikauppaa. Eli jos ei halua vastata kuukausittain näihin markkinointikysymyksiin, on silti mahdollista saada tamponit edullisella hinnalla. (Näillä näkymin hinta on jossain kahden euron hujakoilla.) Tämä kuitenkin vaatii erillisen tilauksen, eli mitään maksullista ei automaattosesti lähetellä. Siispä huoletta voi rekisteröityä ja saada näitä ilmaisia settejä kotiin. :)

  • Kiitos! Huhhuh oon tosi tarkka näissä jutuissa mutta sitten ne on tälläselle blondille liian hankalaselkosia! ;)

  • Joo, mieluummin sitä on tarkka mihin mukaan lähtee, ymmärrän täysin. Tämä on kuitenkin hyvä juttu, usko pois! :)

  • ”Jotta Asiakasta voidaan jatkossa kelpuuttaa saamaan tamponeita ja sen tiedon joka tulee mukana tulee Asiakas vastata Kotisivuilla olevaan kyselylomakkeeseen jokaisen tamponilähetyksen &/tai sen tiedon jälkeen, jonka Yritys on Asiakkaalle lähettänyt. Mikäli Asiakas vastaa kyselyyn viimeisimmän ilmoitetun päivämäärän jälkeen voi Asiakas jälkikäteen täyttää tiedon ja sillä tapaa tulla voidaan Asiakas oikeuttaa ajankohtaiseen kampanjalähetykseen.”

   Eli ymmärtääkseni saat sähköpostiin aina jonkun viestin millä ajalla sinun pitää vastata seuraavan kuun kysymyksiin.
   Kaikki selkenee ajallaan, kun kampanja pyörähtää käyntiin! :)

  • Ok,jotenki jäi epäselväksi koko juttu mutta saas nähdä sitten 😊

  • Älä huoli, kyllä sieltä pakettia tulee. Seuraile vaan sähköpostiasi, että ehdit aina vastaamaan seuraavan kuun kyssäreihin. :)

 3. Heip! Vastailin aikani noihin kysymyksiin ja täytty se 100% vastattu ja olet mukana arvonnoissa ym ym..mut missää ei lukenu et saako niitä tamppooneja vai ei! :D

  • Kyllä sä saat, en usko vielä 10 000 suomalaisen ehtineen liittyä. :)
   Kamppishan käynnistyy vasta lokakuussa, että viimeistään silloin varmasti alkaa kuulumaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta