Raidallinen

Huomenta! Uusi viikko ja uudet kujeet, onneksi olokin on jo parempi mitä se vielä loppuviikosta olikaan. Eilen oli aivan ihana sää ja pitkästä aikaa sai nauttia auringon lämmöstä. Aivan täydellinen päivä Ravintolapäivälle. Tämä oli itseasiassa omalla kohdallani ihka ensimmäinen kerta kyseisillä ”festareilla” vai miksikä niitä nyt voi nimittääkään. Kierreltiin Lotan kanssa Ruttopuistossa ja Kampin huudeilla, naposteltiin ja nautittiin. Myöhemmin käytiin vielä istumassa Torissa, aika mukava sunnuntai. Päälle puin pitkästä aikaa nuo raidalliset Wonder Nw Cp Ancle jeggingsit, ihan liian harvoin on tullut käytettyä!

Kengät Converse
Housut Vero moda (tai *click)
Toppi H&M
Rotsi Vero Moda
Laukku Stockmann
Arskat Turkista

Mitä tykkäätte asusta? Iskeekö raitahousut?* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

6 vastausta artikkeliin “Raidallinen”

  1. Oon aina kauhulla katellut raitapöksyjä, mutta en nyt yhtään ymmärrä miksi ne sun päällä näyttää noin hyvältä!!? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta