Vaatekriisiä

Ajattelin tulla vielä pikaisesti ”avautumaan” tänne blogin puolelle ennen iltajuttuja. Mulla on nimittäin meneillään jonkin sortin vaatekriisi. Haluaisin uusia tuota rättivarastoani ja ostaa sinne enemmän sellaisia perusjuttuja (ja myydä vanhoja pois). Tähän mennessä olen ostellut vaatteita aika pitkälle intuition mukaan, eli en kyllä juuri koskaan mieti edes minkä kanssa jotain vaatekappaletta käytän, tai onko tämä nyt varmasti tarpeellinen. Toisaalta olen kyllä vähentänyt ostokulttuuriani rutkasti siitä mitä se joskus nuorempana oli. Ja voitte vaan kuvitella, kun joka päivä työskentelee vaatteiden parissa, näkee ne ihanat uutuudet. Sitä on jatkuvasti kiusausten keskellä ja tämän vuoksi olenkin tämän, lähestulkoon vuoden aikan repsahtanut aika usein.


Itselläni ei ole sellaista joka naisen unelma vaatekomeroa, jossa on monta perus toppia ja teepparia, löytyy kaikki perusvärit ja muutama värikäskin, ehkä tiedätte mitä tarkoitan!? Oma vaatekaappini on sekamelska kaikkea. Toki en ole kovin klassinen pukeutuja ja tämän vuoksi siellä on paljon kaikkea hetken mielijohteesta ostettua leokuosia, raitaa, värejä, keinonahkaa, karvaa jne. Tietysti näissä on paljon sellaisia juttuja, joista en halua luopua mutta paljon on myös niitä kerran tai pari käytettyjä, jotka eivät nyt sitten aivan iskeneetkään… Mun tekisi oikeasti mieli tältä istumalta heittää nuo ylimääräiset vaan ikkunasta ulos, huh! Laittaa koko pakka uusiksi. No ehkä kuitenkin olen fiksu ja odotan siihen kirppariin, joka on nyt syksyllä toteutettava. :) Hietsuun ei keretty mutta Jäähalli lienee seuraavaksi paras vaihtoehto?! 
Onko muilla samankaltaista kriisiä? Lieneekö johtuvan vaihtuvasta vuodenajasta? 


No sitten hieman ironista, mutta pakko tähän samaan syssyyn on lisätä kuva uusista syksyhousuistani. Nimittäin, ostin sitten kuitenkin tänään ne Fig:in väriset Wonderit. Olen niitä jo pidempään ihastellut, joten sallin sen itselleni. :) Pitääpä joku päivä kuvata oikein kunnon asukuvia nämä päällä. 

No mutta, nyt kauppaan ja tekemään väsyneelle, kohta kotiin saapuvalle miehelle jotain herkullista. 
Huomiseen! :) 


On my way

4 vastausta artikkeliin “Vaatekriisiä”

  1. voi ei, näytät noissa uusissa pökissäs ihan luisevalta.. :/ anorektiselta suorastaan, ei hyvä..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta