Sushiperjantai

Mun oli ihan pakko tänään illalla hieman herkutella ja testata meidän naapurin uusi sushi mesta. Rakastan sushia ja se onkin itselleni oikea herkkusafka! Harmi vaan, että niin monessa paikassa aivan ylihinnoiteltua. Naapuri ravintolassamme on kuitenkin mielestäni ihan kohtuulliset hinnat, tämän kokoinen medium setti (12kpl) maksoi 10 euroa. En nyt ehkä joka päivä raaskisi mutta pahimpaan himoon ihan passeli! ;) Ainut miinus näissä kokonaisissa sushiseteissä on se, ettei siihen saa itse valita haluamiaan rullia. Itse inhoan graavilohta ja en pysty todellakaan syömään noita joissa sitä on. Toisaalta sitten nuo valmiit setit ovat yleensä niitä hieman edullisempia, kuin yksittäiset palat. Joka tapauksessa, oli kyllä ihan loistavaa sushia, ihan eri makuista kuin monissa buffet paikoissa. Toki se Tokyo 55 taitaa olla Stadin kingi mutta kyllä tuo aika lähelle ylsi! ;)

Onko täällä muita sushin ystäviä? 
Olisi kiva kuulla myös teidän suosituksia hyvistä sushi ravintoloista Helsingin alueella? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Sushiperjantai”

  1. Mä liputan Töölön Sushi’N’Roll (http://www.sushinroll.fi/) lounasbuffetin puolesta! Hyvää ja laadukasta sushia, niitä tuodaan tarjolle koko ajan lisää ja siellä on myös ”kalliimpia” susheja tarjolla. Hinta on lounaaksi aika suolainen 15 euroa, mutta toisaalta jos kerää sitä ”sushihimoa” jonkin aikaa ja sitten tuonne menee ja vetelee napansa täyteen, niin kyllä ihan tyytyväisenä sen 15 euroa maksaa. Varsinkin tosiaan kun siellä on tarjolla niitä kalliimpia sushejakin, joita ei noista valmiista seteistä saa maisteltaviksi. Sushi on kyllä kumma ruoka, kun joskus vaan iskee semmoinen pakottava tarve sitä saada :D

    • Samoin! Töölön ja myös Eirassa oleva Sushi’N’Roll on käymisen arvoinen. Eikä se hintakaan(15e) ole paljoa, kun siihen sisältyi salaatit, miso keitto, kahvi/tee. =)

  2. Mikäs ton uuden sushipaikan nimi on? Sushi+Wine Bar on myös tosi hyvä sushipaikka Helsingissä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta