Goodwin The Steak House avajaiset

Oltiin keskiviikko- iltana Beannan kanssa Goodwin Steak Housen avajaisissa Helsingin Etelärannassa. Itselleni paikka oli ihan uusi tuttavuus, vaikka se tosiaan on ollut auki jo koko kesän ajan. Goodwin Steak House on aito amerikkalainen pihviravintola, joka toimii myös Baltiassa ja koko Skandinavian alueella. Tarjolla oli aivan loistavat ruoat, viinejä myöten ja kaksi kerroksinen ravintola oli muutenkin hyvin viihtyisä tunnelmaltaan. Nautiskeltiin ihanista tarjoiluista ja valkoviinistä. Kiitos vielä järjestäjille ja hyvälle seuralle! :) 

Valitettavasti illalta ei ole tämän parempaa asukuvaa, kaikki on jollain tapaa tärähtäneitä tai mulla on silmät kiinni.
Kengät *täältä
Housut Zara
Toppi H&M
Laukku LV
Kello Ur&Penn

Onko kyseinen rafla tuttu monelle? 
Suosittelen etenkin hyvän pihvin ystäville ja on muuten aivan loistava paikka viedä mies syömään. ;)


On my way

9 vastausta artikkeliin “Goodwin The Steak House avajaiset”

  1. Kiva asu, mutta miten kireät nuo housut okein ovat? Saavat vaikutelman että nilkkasi olisivat todella turvoksissa. Tursuavat tuolta välistä….isompi koko on joskus parempi, vaikka housut löystyvätkin..

  2. Kommentoija,joka arvostelet housujen tiukkuutta: Mene itseesi ja mieti miksi sinun on niin paha olla, että tulet tänne haukkumaan muita! Kuvassa on kaunis nainen, juuri oikean kokoisissa housuissa. Nilkat eivät ole turvonneet. Kommentin lähettäjä,toivottavasti sinulla on joskus niin hyvä olo, että näet kauniit asiat ja voit sanoa kauniita sanoja pahojen sijaan.

    • Mut tursuavathan ne itseasiassa nyt kun tarkkaan katsoo, mutta väliäkö sillä! Isommat housut ovat joskus mukavemmat päällä ja näyttävätkin paremmilta(;mut jokainen pukeutuu miten haluaa!makkarankuoreen vaikka jos tykkää.

  3. Hahah haha ha no ei kyllä tursua !! Mä en ymmärrä että miks joku jaksaa kommentoida negatiivista, tuollaisista kommenteista oikein huokuu kateus. ….kaunis kuva :)

  4. Mikä ihme kommenttiketju tämä on? :) Housut ovat nilkkapituiset, eivätkä mitenkään erityisen kireät. Itseasiassa todella mukavat päällä. Ehkä nuo nilkkurit ja nilkkapituiset housut luovat sitten sellaisen efeltin, kun ihoa jää niiden väliin. Mutta onhan tämä nyt taas aika hassu kommenttiketju, vai? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta