Chilli päivä

Heipsan! Melkein tuli blogihiljaisuus tälle päivää mutta sain, kun sainkin itsestäni puristettua vielä postauksen tämän päivän puolella. Käytiin äsken juoksemassa pimeässä Helsingin illassa viiden kilometrin lenkki ja täytyy sanoa, että olo on kuin uudestisyntyneellä. Niin hyvää se teki! Tällä viikolla on tullut käytyä ulkonakin pari kertaa, eli huonot yöunet kera alkoholin ja sitten siihen päälle vielä paljon herkutteluja, epäsäännöllisiä ateriarytmejä, surkea salisaldo jne. Mutta tämä on elämää ja välillä on näitä viikkoja, onneksi kuitenkin nykyään enää harvemmin. Nyt on muuten flunssakin selätetty ja voi alkaa jälleen kunnolla treenaamaan! Huomenna sitten taas säännölliseen elämänrytmiin ja ruokailut, sekä liikunnat kuntoon. Mä kyllä rakastan ihan arkistakin elämää ja niitä rutiineja. :) 

Käytiin tänään päivällä hieman pyörimässä ja kävelemässä ympäriinsä.
Asu oli rennon puoleinen ja kasvot sunnuntain rutiinien mukaan meikittömät.
Naurettiin tänään tuolle mun vauvahiukselle, joka pörrää tossa ohimolla. :D 
Tulikohan kenties eilisistä lämpörullista? Heheh.
Kesän eka mehujää maistui.
Kengät Converse
Farkut Seppälä
Paita Vero Moda
Laukku Glitter
Aurinkolasit Turkista

Mitä pidätte mun rennosta sunnuntai lookista? :)
On my way

12 vastausta artikkeliin “Chilli päivä”

  1. Ihana rento asukokonaisuus. En ois ite ees huomannu tota ”vauvatupsua” vasta kun kirjoitit:) Mulle tulee aina samanlaiset töyhtöt molemmille puolille :D Koitan sliipata ne lakalla. Eikö se oo sen merkki että hiukset kasvaapi vai? ;)

    • Kiitos, kiva kuulla. :) Hahah, itse vaan eilen säikähdin, että mikäs toi nyt on. Ehkä se on merkki et ne hiukset kasvaa tai sitten ne on kärtsännyt. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta