Dr. Denim uutuuksia

Huomenta! Istun täällä aamukahvi kourassa ja koitan saada itseäni hereille. Mikäs onkaan paras tapa herätä, kuin hoidella asioita koneella ja vähän surffailla (shoppailla?) netissä. Bongasin Nellyn etusivulta huomion Dr. Denim uutuuksista ja olihan sinne pakko klikata. Olen hehkuttanut blogissani Wondereita, jotka ovatkin ihan huiput farkut, mutta silti nuo Dr. Denimit on pakko kyllä hankkia edes kokeilun vuoksi. Niin paljon mä olen niistä hyvää kuullut! Itseäni viehättää tuo korkea vyötärö ja se istuukin omalle kropalleni erinomaisesti. Alla olevat värit ovat omat lempparini, aika tylsiä ehkä mutta näille väreille on käyttöä. Koitan nyt hieman rakentaa vaatekaappiani uudelleen, fiksummin. Paljon perusvärejä, joiden ympärille voi rakentaa kokonaisuuksia. 


Kaikki mallit voit tsekata täältä.

Onko teillä lemppareita Dr. Denimeistä? Kumpi iskee enemmän, korkea vai matala vyötärö?


* Sisältää mainoslinkkejä
On my way

9 vastausta artikkeliin “Dr. Denim uutuuksia”

  1. pidän matalammasta enemmän, koska itselläni on niin lyhyt selkä, että tuo korkea vyötärö kadottaa vyötärön oikeestaan kokonaan kiskomalla kaikki ”lantiorasvat” tonne ylemmäs :D Mutta varmasti jos pitkäselkänen olisin, niin käyttäsin tuota korkeeta mallia, sen saa yhdistettyä niin kivasti muidenkin vaatteiden kanssa laittamalla paidan housujen sisään jne :)

    • Aijaa, no ehkä tuo malli on sitten tosiaan sinun kohdallasi parempi vaihtoehto. :) Joo, ei itselläni kai mikään pitkä selkä ole mutta ihan kivasti nuo korkeammat mallit istuvat. Tosin pylly näyttää kuulemma helposti lätylle noissa. :D

  2. Musta wonderit on jopa paremmat muuten, mut dr.denimeis pysyy väri pidempään, varsinki jos on mustat! :)

    • Okei. Wondereissa värinkestoa voi tosiaan pidentää vähäisellä pesulla ja runsaalla tuulettelulla. Itse olen käyttänyt tuot kikkaa ja ihmeen hyvin on värit pysyneet. :)

  3. Itse juuri ostin nuo ja voin sanoa että ne on aivan täydellisesti, ainakin minulle! Jalassa aivan unelmat

  4. Mulla on kissyt ja oon todella pettynyt niihin… Joo aluks oli aivan ihanat ja mukavat mutta nyt jo alkaa kangas näyttää siltä että pian ratkee/tulee reikiä. Enkä todellakaan oo kauheesti ees käyttänyt! Myös löystynyt joka paikasta todella paljon, joten ei istu enää (vaikka alussa oli todella tiukat). Odotin ton hintasilta hieman enemmän

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta