Ilmoitus Nellyn alekoodista, valikoima -15 %

Nyt tulisi ihan super hyvä ilmotus kaikille syys- shoppailijoille, nimittäin tänään keskiviikkona Nellyllä on koko valikoimasta huikea syysalennus, eli -15 %! Alennuksen saat koodilla fallkickoff15 ja syöttämällä sen alennuskoodikenttään. Mun oli aivan pakko selailla syysjuttuja ja tehdä parit kollaasit, toivottavasti niissä on teillekin jotain kivaa. :) 


Tässä alkaa oikeasti vaan jo tuo syksyfiilis kolkuttelemaan ovella. Meillä palaa joka ilta jo tuoksukynttilät ja on aivan ihana käpertyä sohvalle kera viltin ja lämpöisen sylin. Myös vaatteissa on alkanut kummasti katselemaan hieman tummempia värimaailmoja ja kaikki kesän pastellit ihan jopa äklöttävät. Tosin, eilen vielä olin duunissa maximekolla ja oli ihan törkeän kuuma. Eli ehkä mieli on jo kesässä mutta tuo ilmasto tulee vähän perässä, kelpaa se näinkin. Ollaanko siellä jo syksyfiiliksissä?
Nellyn valikoimaan pääset TÄSTÄ

Ihanaa ja aurinkoista päivän alkua sinne, palaan vielä myöhemmin! :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta