Swiss Whitening

Tänään tupsahti postilaatikosta mieluinen paketti, nimittäin sain blogin kautta yhteistyönä testaukseen Swiss Clinicin SWISS WHITENING settejä pari kipaletta. Kyseessä on siis kotona tehtävä hampaiden valkaisu, joka poistaa hampaiden pinnasta värjäytymät ja tekee niistä valkoisemmat. Itsehän olen muutaman kerran valkaissutkin hampaani, viimeksi viime talvena, jolloin minulle tehtiin hampaiden tehovalkaisu hoitolassa. Juon kuitenkin säännöllisesti kahvia, teetä ja virvokejuomiakin, joten tuloshan ei ole ikuinen… Aika paljon olen kuullut positiivista kotivalkaisujen lopputuloksista, joista itselläni ei ole tosiaan mitään kokemusta. Siksi nyt onkin aikalailla into piukeena päästä tätä Swiss:iä testailemaan! Myös avomieheni aikoo ihan ensikertalaisena kokeilla hampaiden valkaisua, joten varmasti aika selkeitä ennen- jälkeen kuvia on luvassa. :)

Pakkaus sisältää 10 ml Swiss Clinic hampaidenvalkaisugeeliä, 3 kpl muotoiltavia
 hammaskiskoja, säilytysrasia kiskoille ja todella hyvät suomenkieliset ohjeet. Tuloksia pitäisi tulla jo 2-3 hoitokerran jälkeen. 
Onko teillä kokemuksia tästä kyseisestä valkaisutuotteesta tai muista kotivalkaisuista?
Kuinka nopeasti tuloksia syntyi ja kuinka hyvin ne ovat pysyneet? :)
Swiss Clinicillä on tällä hetkellä erinomainen tarjouskampanja meneillään, koskien juurikin tätä kyseistä kotivalkaisua. 
Normaalihinta pakkaukselle on 199 euroa mutta nyt sen saa 69 eurolla. Lisäksi koodilla KESÄ saat kymmenen euron alennuksen! :) 
Valkaisusetin voi tilata TÄSTÄ.

On my way

12 vastausta artikkeliin “Swiss Whitening”

 1. Mullekin tuo pakkaus tuli hetki sitten postissa, mutta siinä ei kyllä ollut minkäälaisia ohjeita mukana? Ainoastaan tuon pakkauksen takana ne ohjeet, jotka eivät kyllä olleet suomenkielellä…

  • Okei! Hmm. Tuolla sivuilla lukee kyllä ohjeista mutta pitääpä terästää siis englanninkielentaitoaan.:)Ei tainnut muuten olla meidänkään pakkauksiaa.

  • Mäkin tilasin ton, ja se ei tulu tollasessa Swiss Clinicin paketissa vaan sellasessa tavallisessa postin pehmustetussa pussissa :D ja mullakin oli ”ohjeet” sellasella paperilla mikä ei ollut kyllä selko suomen kielellä :D hmm..

 2. Itse valkaisin hampaat Hollywood smilessa keväällä 2009. Sen jälkeen oon käyttänyt näitä kotivalkaisu geelejä (35 % ja välillä 44%) yhdessä paketissa tuli mukana myös sellainen sininenvalolaite. Kyllä ne hyvin toimii ja vielä viime vuonna kun kävin hammaslääkärille, ne kysyi että olenko hampaita valkaissut kun on niin vaaleet..

 3. Toisissa blogeissa nähdyt tulokset tämän tuotteen toimivuudesta ovat kyllä vakuuttaneet. Itse valkaisen kerran vuodessa hampaat Crestin White Stripes -liuskoilla ja olen ollut tosi tyytyväinen. :) Edullinen vaihtoehto.

  • Joo, olen itse myös lukenut. Ja hintakin on nyt aika edullinen. :)
   Kiva kuulla, että kotivalkaisu on toiminut!

 4. itse kanssa valkaissut crest white stripes liuskoilla ja ne on jotenki todella paljon kätevämmät ja huomaamattomat suussa kun nuo muotit. suosittelen ja hinta ei tosiaan ole paha ja hurjan tehokkaat kaikenlisäks!:)

 5. Eikös nuo valkaisutuotteet heikennä hammaskiillettä ihan jonkun verran? Itse tekisi myös mieli kokeilla hampaiden valkaisua mutta en kyllä kiilteen kustannuksella uskalla..:/

  • Hmm. Itse en ole hammaslääkäri, joten varmaksi en osaa sanoa. Tosin kyllähän noita valkaisuja tehdään, joten ei kai se kovin vaarallista kuitenkaan voi olla. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta