Khakissa

Meidän eilisaamuinen/aamupäiväinen ruokakauppareissu muuttuikin jonkunlaiseksi kuvaussessioksi. Kesällä on ihan loistavaa, kun voi vaan vetää arskat nassulle ja suunnata lähestulkoon mihin vaan, vaikka kuvailemaan suoraan sängystä nousseena. :) Onneksi näitä ihania päiviä pitäisi olla vielä muutama jäljellä! 
Asusta sen verran, että se on kyllä ihan täysin mua itseäni, rento ja vähän rock. Löysin muutama päivä sitten kaappia tyhjätessäni nämä ikivanhat khakinvihreät haaremihousut. Puin ne päälleni ja oi kuinka kotoisat olivatkaan. Voi olla etten maltakaan heittää näitä kirpparikamoihin…

Kengät Converse
Housut H&M (ikivanhat!!)
Toppi Turkista
Arskat Turkista

Iskekkö tällainen rento look? :)
On my way

15 vastausta artikkeliin “Khakissa”

    • uskokaa tai älkää, löysin viime syksynä prisman vaateosastolta tuon tyyliset mustana :D ja nyt ne jotka kauhistelevat prisman vaateosastoa, niin menkää huviksenne kurkkaamaan, sieltä voi oikeesti tehdä löytöjä! :D hahah. vissiin vähän nuo supermarkettienkin vaateosastot kehittyneet parempaan suuntaan sitten lapsuusaikojen, kun siellä oli lähinnä vain tätivaatteita :)

    • LOL, en edes omista photaria. :) Ainut mitä näille on tehty on kontrastit. Kuten kaikissa muissakin kuvissani.

    • No ole mitä mieltä olet mutta sanoin jo miten asia on. :) Epätarkkuus voi johtua myös siitä, että olen suurentanut kuvaa jälkeen päin. Mullahan on niin läskit kädet, että niitä on pakko kaventaa… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta