Toiveita?

Mulle heräsi vielä tässä yön pikkutunneilla ajatus eräästä kysymyksestä, nimittäin MITÄ TE HALUATTE BLOGILTANI? 
Olen varmaan aikaisemminkin tätä kysynyt mutta eipä tuo koskaan ole pahitteeksi kartoittaa postaustoiveita. Saa ehdottaa ihan jotain yksittäistäkin postaus ideaa! :) Kun tätä blogia kirjoittaa lähestulkoon päivittäin, ei aina välttämättä huomaa miltä omat tekstit ja aiheet näyttävät muiden silmissä. Eli mitä te toivotte, että olisi enemmän tai vähemmän? Toivottavasti tulee paljon ideoita, risujakin saa antaa! ;)

Nyt unille, huomiseen! 
On my way

13 vastausta artikkeliin “Toiveita?”

  1. Olen jo pitkään lukenut blogiasi, ja päivityksesi ovat aina työpäivän piristys. :) Erityisen paljon itseäni miellyttää ruoka,-ja treenipostaukset. Päivä Jutan kanssa video olisi aivan mahtava idea, jos moisen toteuttaminen suinkin on vaan mahdollista! Aurinkoista viikonloppua, jatka samaan malliin! :)

  2. Mä tykkään blogistasi sen takia että sun postaukset on juuri aitoja, et roiku joka päivä eri merkkilaukku olalla, herkuttele pelkillä macaronseilla ja sun arkipäivien ruokajuomana ei ole shamppanjaa, vaan olet nöyrä ja aito ihminen joka kertoo perus arkisista asioista, siksi olet mun suosikkibloggaaja!

    päivä kuvina postaus olisi kiva, lisäksi olisi kivaa jos kertoisit lisää sun nuoruusvuosista, esim kuvia niistä jne. missä kasvoit ja mitä teit, millasta oli muuttaa helsinkiin, saitko heti kavereita yms :)

  3. Täällä tykätään kanssa sun aidosta meiningistä! Erityisesti pidän treeni- ja ruoka-aiheisista postauksista! :)

  4. Kodin esittely, ruokapäiväkirjaa, laukkujen ja/tai kenkien esittely, kysymyspostaus, päiväni kuvina jne :)

  5. Ehdottomasti postauksia treeneistäsi. Kotitreenejä, lemppari vatsalihasliikkeitä, omia sarjojasi yms :)

  6. Videoita, päivä kuvina, kotiesittely – siinäpä enshätään top3-toiveeni. :)

  7. Videoita, ”hyvä olo -postauksia” (eli missä kerrot kaikkea ravintoon yms liittyvää), meikki ja hius -juttuja sekä ihan vaan sun omia mietteitä postauksina! Nyt sun blogi kyllä onkin musta tosi hyvä, ei oo mitään valittamista :)<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta