20 prosentin alennus Oneness- merkistä

Juuri nyt (palkkapäivänä!!) käynnistyy Nellyllä kampanja, jossa koko Oneness- merkin valikoima on -20 % alennuksella! Itse olen monesti kuolannut kyseisen merkin bileasuja ja nyt syksyn ja pikkujoulukauden lähetessä kekkereitä alkaakin olemaan kokoajan enenevissä määrin. Oneness:illä on valikoimissaan hieman persoonallisempiakin juhlaasuja ja mukaan mahtui useampikin suosikki, jotka kokosin kollaaseiksi. Eniten mua kiehtosi tilata tuo numero 2 tai 6, tuollaisia settejä ei ihan joka tytöllä taida juhlissa vastaa tulla. :)

1. *click / 2. *click / 3. *click
4. *click / 5. *click / 6. *click
Kampanjasivulle pääset TÄSTÄ.

Palaan vielä myöhemmin! :)

*Sisältää mainoslinkkejä
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta