Kuluneen viikon fiiliksiä

On ollut aivan ihanaa nautiskella vielä kesän viimeisistä auringoista, tosin pääosin sisätiloissahan tämä viikko on mennyt mutta pukeutua on saanut vielä aika kesäisesti. :) Fiilikset sen sijaan ovat olleet aika väsyneet, tuntuu etten ole vielä ihan 100 % kunnossa. Olen ihan normi duunipäivä + treenisetin jälkeen täysin loppu, ei normaalia. Juoksukaan ei ole kulkenut koko viikkona ja salillakin on tuntunut sille, kuin kunto olisi kadonnut jäljettömiin. Jännä juttu, miten tuollainen pieni flunssakin vaikuttaa. Etenkin jalkalihaksia treenatessani olin ihan itku kurkussa, kun tuntui etten vaan jaksanut kyykätä. Olen kuitenkin jollain tapaa todella päättäväinen, eli jos tuntuu etten jaksa tehdä jotain niin mähän v*ttu teen sen! Eli lenkilläkin olen vaan sitkeästi vetänyt sen normi lenkin juosten vaikka on tuntunut sille, että mukavampaa olisi jatkaa kävellen. Ehkä pitäisi olla välillä vähän armeliaampi… Niin ja toivon mukaan ei ole jäänyt mitään pöpöä itämään mikä sitten vetää oloa alaspäin?! 
Onko täällä muita kohtalontovereita, joilla samoja flunssan jälkeisiä fiiliksiä?

Eilen sai vielä nautiskella maxihameessa… :)

Kengät Converse
Hame Only
Laukku Zara
Toppi Vero Moda
Kaulakoru Pieces
Kello Ur&Penn
Arskat Turkista

Vieläkö te kuljette kesävaatteissa? 
On my way

13 vastausta artikkeliin “Kuluneen viikon fiiliksiä”

 1. Saatko paljon huomiota miehiltä ollessasi kaupungilla/juhlimassa? Olet kyllä todella näyttävä nainen:)

 2. oot niin super kaunis <3
  Mmulla on kanssa joka ikinen kerta sen jälkeen ku oon ollu flunssassa tollanen fiilis, raivostuttavaa! Yleensä se menee niin, että henkisesti oikein puhisee energiaa mutta kroppa ei vain jaksa!

  • Kiitos ja pakko sanoa, että kuin myös! =) Joo, no sanos muuta! Nyt olisi energiaa mielellä mutta kroppa on aika jumissa. Kohta kuitenkin iltasali, pakko. :)

  • Moikka! Aina välillä oon niitä tehnyt ja se on ollut vähän vaivalloista… jengi ei kunnolla vastaile, tai tavaran ostaja ja se on sellasta säätöä sitten. Mutta nyt, kun kysyit. Oon huomenna Ruttopuistossa myymässä jotain tavaroitani tässä ”kirppis päiväsä”. Tosin, otan vaan pari Ikea kassillista mutta parhaat setit tietty. :) Tuu ostoksille jos vaan suinkin pääset. :)

 3. Ootko töissä kovin ilmastoidussa paikassa? Lomalta palattua ilmastointi vie aika kivasti aina mehut, kroppa jumissa, kunnes kuivaan keinoilmaan taas tottuu.

  • Joo, kyllä meillä on aika kovat ilmastoinnit mutta sitten taas toisaalta meillä on todella kuumakin. :D Ja paljon vaatepölyä. :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta