Oi siivouspäivä

Oli tultava vielä iltamoikkaamaan teitä ja itseasiassa ilmoittamaan yhdestä jutusta. Kävin äsken vetämässä pienet treenit salilla päivän päätteeksi ja nyt rahkalautasen kanssa nenä kiinni tässä koneella, tosin tämä nyt ollut se ilmoitusasia. :D Vaan sisko kysyi tänään mua ihan extempore mukaan huomiseen ”siivouspäivään” (vai mikä lie?), jossa jengi myy ympäri kaupunkia tavaraansa pois kirppismeiningillä. No tästähän innostuin vallan ja päätin huomenn suunnata siskoseni mukaan Ruttopuistoon kello yhdeksitoista. Me ei omisteta autoa, joten tulen ihan Ikea- kassin kanssa keskustaan ja ladon siihen, tai ehkä pariinkin kaikki parhaimmat kamat. Jos siis satut liikkumaan Helsingin keskustassa huomenna, saa tulla moikkaamaan ja ostamaan tavaraa pois. Siskoltanikin löytyy varmasti ihan mukavasti kamaa, tosin hieman eri tyylistä kuin itseltäni. Erika on todella luova pukeutuja ja itseasiassa häntä oli taannoin haastateltukin, oliko se nyt Lontoon (?!) Elleen sattumalta kadulla. Vaan siksi, koska hän pukeutuu niin erikoisesti. :) Anyways, toki huomisen suhteen on pakko pitää säävaraus, mutta toivon todella, että sääkin suosisi! 
Onko moni muu osallistumassa kyseiseen päivään? 

Siinä ne nyt odottavat, koko arsenaali. Tosin, tuota on ihan pakko hieman karsia, murr.

Ihanaa viikonlopun alkua, huomiseen! 
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta