Good morning!

Ihanaa lauantai- aamua! Aivan mahtavaa herätä suhtkoht virkeänä vapaapäivään. :) Mulla on vähän salaisissa haaveissa ollut työ, jossa jokainen, jokaikinen viikonloppu olisi vapaa. Jollain tapaa näistä viikonloppuna olevista vapaista vaan pystyy nauttimaan niin kymmenen kertaa paremmin, kuin viikkovapaista. Ehkä se on se yleinen moodi, kun jengi on viikonlopputunnelmissa, ei ole turhaa kiirettä mihinkään ja voi nautiskella kaikessa rauhassa. Noh, katsotaan mitä tuo tulevaisuuten tuokaan tullessaan. :) 

Oli muuten aivan ihanaa saada teiltä palautetta ja postaustoiveita, toki niitä voi aina milloin tahansa matkan varrella kommenttiboxiin heitellä mutta tuo pläjäys oli kyllä erittäin kiva! Lupaa lähteä toteuttamaan niitä ja ensimmäisenä listalla on tuo ”Päivä Jutan kanssa”- postaus. :) Tänään on tosiaan vapaa päivä, josta aijon nauttia täysin siemauksin. Alkuun suunnataan nyt sitten kai sinne kirppistelemään, vähän kyllä emmiskellään vielä, kun taivas näyttää tuolle… Katsotaan! No sen jälkeen sitten ehkä jotain safkaa kaupungissa, jotain ostoksia (?!) ja ilta onkin vielä aika avoinna. Nyt kuitenkin tuon herkullisen aamiaisen kimppuun!

Ihanaa lauantaita! <3

PS. Muistattehan Nellyn Oneness- malliston -20 % alennuksen! ;) 
On my way

4 vastausta artikkeliin “Good morning!”

    • Käyn nykyään aika vähän kirppareilla. Mutta aina välillä UFF:issa ja Fidalla.

  1. Hyvältä näyttää sun aamupala! Mua niin harmittaa olla allerginen pähkinöille kun niitä ois niin helppo lisätä rahkan ja jogurtin sekaan… :(

    • Joo, voi harmi. Ne on kylä todella kiva lisä aina välillä. Itse en kuitenkaan päivittäin pysty, koska nostattavat finnejä kasvoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta