Siivouspäivän saldo

Päivä tosiaan vierähti aika vauhdilla siivouspäivän merkeissä. Aamupäivällä pakkasin Ikea- kassillisen kamaa messiin ja suuntasin Ruttopuistoon. Lähestulkoon koko kassillinen hujahti parissa tunnissa ja sain ihan mukavasti vaivanpalkkaakin. :) Aivan huikea päivä ja yleisesti ottaen tuo koko siivouspäivän idea on aivan loistava! Jengiä oli todella paljon liikkeellä ja myyjiä vieri vieressä. Tuohon on osallistuttava ensi kerrallakin! Alla vielä muutama kuva päivän asustani, vieläkin mentiin maxihameella. ;)

Kengät Converse
Hame Only
Paita Only
Takki Vero Moda
Jämät jäljellä…

Nyt varmaan pienet torkut ja illan suunnitelmat vielä aika avoinna.
Nautinnollista lauantai- iltaa! :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Siivouspäivän saldo”

  1. Kommentti ei liity postaukseen, mutta ajattelin sinun olevan aiheen ”asiantuntija” :D. Eli osaatko sanoa kuinka pieniin kokoihin Vero Modan housujen koot yleensä menevät? Olen löytänyt vain 26/34 ja vyötäröltä aivan liian suuret. Harmi jos ei pienempiä kokoja ole :/

    • Yleensä menevät useimmissa malleissa 25/32 ja 26/32. Yhdet farkut ovat tällä hetkellä Kampin myymälässä, joissa kokoja on ihan 24/32 lähtien. Nämä ovat Noisy Mayn sellaiset kapeat ja korkeavyötäröiset. Itse en ole vielä kyseisiä housuja kokeillut mutta näyttävät kyllä hyville! =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta