Missä mennään?

Ajattelin tehdä pientä päivittelyä tuosta Swiss Whitening kotivalkaisu- setistä, joka mulla on ollut nyt testauksessa. Itse olen kokeillut valkaisua vasta kaksi kertaa, ensimmäisen kerran eilen ja toisen kerran tänään. Poikaystävällä oli muotit eilen ensimmäistä kertaa suussa, lopputulosta tulee sitten, kun hän saa ”kuurinsa” loppuun. Kuuriahan suositellaan käytettäväksi useampana päivänä peräkanaa ja jo 2-3 käyttökerran jälkeen pitäisi olla aika hyvä tulos saavutettu. Itse varmaan jatkan kuuria niin pitkään, kun tuo valkaisuaine vaan riittää, ehkä vielä pari kertaa? Tosin tälläkin hetkellä tulos on kieltämättä aika hyvä. 🙂 

Olen pitänyt muotteja suussa noin. 50 minuuttia per kerta, mikä hujahtaa kyllä aika nopeaa esim. blogeja lukien tai telkkaa katsellen. Valitettavasti olen niin kahvin orja, etten pysty luopumaan aamukahvi kupposestani. Eli tänäänkin vedin sen kupillisen aamulla ja niin tulen tekemään jatkossakin. Muuten olen kyllä välttänyt ns. värjäävien ruokaaineiden syöntiä valkaisun jälkeen koko loppupäivän. Itselläni ei ole ollut ollenkaan vihlontaa tai mitään kirvelyä sun muuta valkaisun yhteydessä, eikä jälkeenkään. Lisäksi hampaan pintaan ei ole tullut mitään laikkuja tai muutakaan, eli hyvin tasaisesti tuo on tarttunut! Olen todella tyytyväinen jo tässä vaiheessa! 🙂 Mitäs sanotte? Miltä näyttää? 🙂

Swiss Clinicillä on tällä hetkellä meneillään tarjous tuosta valkaisupaketista, normaalisti hinta on 199 € mutta nyt vaan 69 €. 
Lisäksi koodilla KESÄ saa kymmenen euron lisäalennuksen! 

* Postaus on toteutettu yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa

Kommentit (12)
  1. Miksi tuon ”valkaisun jälkeen”-kuvassa tuo kieli on pitänyt tunkea hampaitten väliin ? So last season ja ällöttävän näköistä !

  2. Hei, onko tuo ”jälkeen” kuva otettu heti valkaisun jälkeen? 🙂 Kuvassa hampaiden alareunat näyttävät hieman harmaille ja läpikuultaville mun silmään.
    Tasoittuiko tuo läpikuultavuus? Mietin setin tilaamista, niin kaikki info olisi tervetullutta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *