Testissä Porokylän Ruiskarppi

Olen aina ollut innokas kokeilemaan uusia juttuja ja tämä sääntö on pätenyt pitkälle myös ruokavaliooni. Tavallaan olen aikamoinen terveysintoilija sen kuusi päivää viikosta. Eli pidän tosiaan raikkaista, keveistä ruoista ja mulle se niiden tuoma hyvä olo on suuri juttu. Ruokavalioni peruskulmakivet ovat aika samankaltaisia päivästä toiseen mutta joukkoon mahtuu kyllä uusienkin makujen kokeilemista. 

Eilen kaupassa käydessämme silmiini lävähti ihan uuden näköinen karppileipä paketti ja päätinkin ihan mielenkiinnosta ostaa kyseistä leipää kotiin testaukseen. Mitään halpaa makkaraahan nämä karppijutut eivät ole mutta joskus se mielenkiinto vie voiton. ;) Kyseisessä leivässä on ruista 87 % viljaraaka- aineista. Ulkonäkö leivällä on hieman limppumainen ja siinä on seassa auringonkukan siemeniä. Itse en ole oikeastaan limppuleivän ystävä mutta tässä tapauksessa tuo ulkonäkö tosiaan hieman hämäsi. Olen aika montaa karppileipää jo maistanutkin ja osa ei todellakaan vakuuta. Nyt en muista leivän tekijää mutta sellainen ns. ruispalamainen karppileipä on ollut jo pitkään lempparini. Pussissa on hieman sinistä ja keltaista väriä, ähh en millään nyt muista sen valmistajaa… Jokatapauksessa nyt se saa todellakin kilpasiskon itselleen, nimittäin tämä itselleni uusi karppi oli yllättävänkin hyvää. Leivässä on aidon rukiista makua ja se tosiaan maistuu ruokaisalle. Lisäksi leipä ei ole mitään sellaista höttömäistä ”pullaa” mitä muutamat karppileivät ovat. Niin ja paahdettuna toimii ihan super hyvin, kuten pussin kyljessä lukeekin. Suosittelen ostamaan kokeiluun! :) Onko tämä tuote tuttu monelle? Olisi kiva kuulla myös teidän karppileipä- suosikkeja?! :)

Niin ja itse ostin tuotteen S- marketista mutta luulisin, että tätä löytyy myös muistakin suuremmista kaupoista. 
On my way

6 vastausta artikkeliin “Testissä Porokylän Ruiskarppi”

 1. moikka! kovasti odotan jo postausta/asukuvia niistä steve maddenin bikerseista! :)

  -Jenni

  • Hei joo, kiitos, kun muistutit! Kengät ovat tosiaan jo saapuneet mutta ei ole vielä tullut niitä käytettyä, joten siksi ei asukuviakaan. Varmasti kuitenkin pian tulevat käyttöön, joten enköhän saa postaustakin piakkoin. :)

 2. Porokylän tavallinen ruisleipä on ihan superhyvää, mutta en oo sitä täällä porvoossa nähnyt missään kaupassa, sitä aina herkuttelen kun oon käymässä mummolassa Joensuussa :) täytyypä maistaa tuotakin jos jossain kaupassa tulee vastaan :) mitä sä yleensä laitat leivän päälle?

  • Okei, siitä en tiedäkään? :)Laitan yleensä ihan juustoa (hieman kevyempää) ja kurkkua tai tomaattia, sekä mustapippuria. Välillä myös avokado sörsseleitä. :D

 3. Vouu kiitos vinkistä!
  Oon aika epäileväinen monia karppileipiä kohtaan mutta näinhän ne kehittyy ja ehkä tuo voisikin olla hyvää! Raaka-ainelistakaan ei oo monimutkanen ja epäilyttävä. Karmeita kokemuksia mulla joistain noista sämpylämallisista :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta