Ne ovat jo osa mua

Tiedättekö sen fiiliksen, kun teillä on jotain sellaista mistä ette haluaisi millään luopua mutta toisaalta niistä olisi kenties hyvä luopua, edes hetkeksi? Mulla on tällä hetkellä tuollainen fiilis  niinkin pienen asian, kuin ripsienpidennysten kanssa. Itse olen vanhemmiten huomannut kokoajan enenevissä määrin arvostavani luonnollisen näköistä lookkia, eli tällä tarkoitan lähinnä sitä, että meikki, hiukset ja ulkoinen olemus on luonnollisen näköinen, kaunis ja raikas. Paksu pakkelikerros, pitkät pidennykset ja megapitkät ripset timanteilla on aika out. Ehkä hieman klisee mutta nainen on mielestäni kauneimmillaan saunan raikkaana, en tiedä onko moni muu samoilla linjoilla? :) 

Itse luovuin hiustenpidennyksistä jo monta vuotta sitten ja huomasin, kuinka oma hiukseni onkaan aika erinomainen. En oikeasti ymmärrä miksi pidennykset aikanaan edes laitoin. Kynnet ovat olleet itselleni monesti salainen haave mutta en ole koskaan päässyt tippejä pidemmälle. Ja ehkä ihan hyvä niin, käytännöllisyys kunniaan. No entäs sitten nämä ripset? Nämä ovat olleet ns. paheeni jo oikeasti kahden vuoden ajan, taukoamatta. Melkein jo ihan nolottaa tuo myöntää, koska tuntuu, että jengi oikeasti pitää niitä breikkejä ripsistä aina välillä. Itse, kun en ole niin tehnyt… Viime aikoina olen kuitenkin alkanut miettimään olisiko aika luopua niistä hetkeksi ja kokeilla ns. ”kaljua” elämää? Omia ripsiä on kuulemma ihan mukavasti edelleen mutta jotenkin ripsien pysyvyys on viime aikoina ollut lyhyempiaikaista kuin ennen. Tykkään näistä kuitenkin ihan mielettömästi, ilme on fresh heti herätessä ja ripsarit eivät valu poskille. Lisäksi ripset nopeuttavat laittautumista aamuisin ihan huomattavissa määrin. En varmaan osaa enää edes käyttää ripsiväriä?! :) En vaan oikein tiedä, tavallaan en haluaisi luopua näistä kaunistajista, tavallaan taas tekisi mieli palata naturell- linjalle… Itsellänihän ripset kuitenkin ovat hyvin luonnollista mallia, pituutta löytyy 11 mm ja muutenkaan en koskaan arkisin meikkaa silmiä. Onko täällä muita saman asian kanssa ”painivia”? Ja miten olette totutelleet omiin ripsiinne kestoripsien poiston jälkeen? Kannattaako se vai ei? 

Tänään on aika kiire päivä luvassa mutta katsotaan jos ehdin vielä myöhemmin tänne palailemaan. 
Ihanaa keskiviikkoa! :)
On my way

46 vastausta artikkeliin “Ne ovat jo osa mua”

 1. Mun mielestä oot niin luonnollinen, että saisit ittelles ihan sallia noi pidennykset ripsissä :D Ne on niiiiiin helpot ja sulla on luonnolliset vieläpä!

  Luonnollisuudesta puheenollen….Mulla on tänään ekaa kertaa hiukset auki ilman pidennyksiä (ihmistenilmoilla) varmaan 3-4 vuoteen :D Ihan kalju olo, mut tavallaan tosi raikas :D

  • Kiitos Oona! Niin, onhan niissä paljon plussia. Ehkä vaan hieman pelkään et kohta altistuu tolle liimalle tai ripset lähtee, kun on ollut niin kauan. :D Ja toki mietin et pärjäisinkö ilman näitäkin… Ooo, ihanaa! Kokeile tota hetki, siihen koukuttuu. ;) On niin ihanaa, kun pidennykset ei kutise päässä.

 2. Sä oot niin kaunis nainen, että turhaan pidät tollasia räpsyjä. Mun mielipide! Koittaisit ainakin olla hetken ilman. Itse oon nyt ollut noin kuukauden ilman, ja tuntuu ihanalta olla täysin luonnollinen! :)

  • Kiitos! Niin, no tuo luopuminen on siis harkinnassa. :) Joo, vitsit miten ihanaa olisi oikein kunnolla hieroa silmiä. Ahh. :D

 3. Toisaalta mieti kuinka paljon säästäisit rahaa hyödyllisempiin juttuihin ilman ripsien jatkeita? Sulla on kauniit ripset ihan omastakin takaa ja luonnollisuus on todellakin valttia ;) Sitä paitsi mikset sinäkin kokeilisi mieluiten ripsiseerumia ja kasvattaisi omia ripsiä sen avulla?

  Onhan nuo ripset toki kauniit! Voi että minäkin aina ihailen ripsiä kaikilla ystävilläni, ja mietin, miten helpot ne olis esim. urheillessa. Mutta toisaalta taas mulle on ihan sama olla ilman meikkiä kun treenaan ja aamulla ripsivärin sutiminen ei kauan aikaa vie. Ja sitten illalla on ihana poistaa meikit kun saa kaikki pois niin helposti, eikä ripsiä tarvitse varoa.

  Mä nyt aiheutan sulle kamalaa päänvaivaa kun alat miettimään kannattaisko poistaa vai ei, hih! ;)<3 Mut heitän sulle nyt tällaisen haasteen, että kokeile ilman ja palaa sit ripsiin takaisin jos siltä tuntuu!

  • Koska ne seerumit eivät tee hyvää silmille! Ja niillä ei tosiaankaan saa mitään lähellekään ripsienpidennys-tulosta! Pitkät ripset ehkä joo, mutta myös harvat ja rumat :( !

   Mulla on kohta vuoden ollut ripsienpidennykset ja en todellakaan näistä ole luopumassa! On ihanaa herätessäänkin näyttää ihmiseltä ja enpä juuri enää mitään silmämeikkiä käytäkään, arkena ainakaan. Säästää aikaa aamuisin ja on nää muutenkin vaan niin ihanat. Eikä tarvitse miettiä lumimyrskyissä, että onko ripsarit poskilla!

  • No onhan se näin! Ton takia mulla on nuo ripset edelleen… :)

   Kiitos Nina Janika, katsotaan mihin päädyn! :)

 4. mä en ite tykkää ollenkaan ripsienpidennyksistä, siis siitä lookista! Kun kattoo naista läheltä kellä on ne ripset niin naamasta huomaa vaan ekana ne pitkät tummat, usein raskaat tekoripset ja huomio vaan jotenkin jämähtää niihin.

  • Joo, siis kyllähän nuo ripset toki huomaa. Nykyään ne vaan ovat niin yleisiä, että niitä ei oikeastaan edes katso sen kummemmin. Ainakaan itse en edes kiinnitä huomiota kuin vaan vaikka todella huonosti laitettuihin ripsiin.

 5. Mulla oli vuoden ripsienpidennykset ja kolme viikkoa sitten päätin et otan pois ja annan omien ripsien levätä. Ensimmäiset kolme päivää meni kauhistellessa omaa naamaa meikittömänä, ja omat ripset oli niiiin lyhyet et meinas itku tulla! :D nyt kolmen viikon jälkeen omat ripset on kasvanu huimasti ja en oo enää ees kaivannu pidennyksiä. Aivan ihanaa ku saa pestä meikit runsaalla vedellä ja hieroa silmiä jos kutittaa ja nukkua vaikka naama tyynyssä jos haluaa. Ja tietty säästää rahaa ku ei tartte koko ajan juosta huollattamassa. Saas nähä otanko ripsienpidennyksiä enää ollenkaan:)

  Suosittelen kyl sinuakin kokeilemaan ees vähän aikaa ilman! :)

  • Joo, uskon! :D Mutta kyllähän tohon varmasti tottuu, kuten sanoitkin. Ihanaa kuulla myös positiivisia kommentteja pois otosta!

 6. Mä olen itse aika kahden vaiheiplla ripsien kanssa, toisaalta rakastan niitä ihan hirveästi ja ne helpottaa elämää niin paljon, on kaunis heti herättyään jne, MUTTA, toisaalta elämä ilman ripsienpidennyksiä on niin paljon huolettomampaa. Voi sohia ripsiä huoletta, eikä ne putoa, voi putsata meikit kunnolla eromalla kasvoja ja silmiä. Myös ripsien huollattaminen oli oma prosessinsa, aina piti varata aika tyyliin kuukausi etukäteen ja toivos ettei mitään muuta satu päällekkäin. Myös hinta on eräs syy jota mietin, 55euroa kolmen viikon välein on aika järkyttävä summa… En osaa päättää…

  Tällä hetkellä olen ilman pidennyksiä, ja tuntuu hassulle.

  • Joo, vähän siis samoilla linjoilla. Toki näinkin pitkässä ajassa on tottunut noihin ripsiin ja itselläni ei oikeastaan ole enää edes ongelmia olla pesemättä silmiä jynssäten. Mutta sitten, kun ripset meinaa pudota niitä kyllä tulee räävittyä ja suhittua ihan olan takaa. Paljon on hyviä, sekä huonoja puolia…

 7. Mun mielestä sun kantsis kokeilla olla hetki ilman niitä! Bileisiin yms. voi aina laittaa tekoripset niin tulis ehkä semmosta vaihtelua ja olisit varmasti tosi nätti ilmankin noita! :)

 8. Mä en taas ymmärrä mitä pahaa ripsienpidennyksissä on? Mun kohdalla ainakin paljon enemmän plussa puolia kun miinusta:) myös pidennysten kanssa voi näyttää luonnolliselta. Eriasia olis jos olis kynnet, ripsienpidennykset sekä tukan jatke! Ja jos alkaa käyttämään ripsiväriä saa omia ripsiä olla jatkuvasti taivuttamasaa ja niistähän omatkin ripset kärsii.

  • Ei niissä siis mitään pahaa ole. Mähän rakastan näitä! :) Mietin siis lähinnä tuota huollattamista ja riippuvaisuutta niihin, lisäksi siis mietin omien ripsien kuntoa tuolla alla jne. Ja joo, eikä se haittaa vaikka olisikin kaikki ”feikit” jutut kunhan ne ovat luonnollisesti laitettu. :)

 9. Sun varmaan kannattais poistaa silaritkin jos haluut olla luonnollinen..

  • No hoh, arvasin tällaisen kommentin sieltä vielä tulevan. Tiedätkös, siksi kirjoitinkin että pidän luonnollisen NÄKÖISESTÄ lookista. Mua ei yhtään haittaa vaikka olisi tissit ja botoxit sun muut missä vaan, kunhan näyttää luonnolliselle. :)Tiedän aika monia hieman ”laitettuja” naisia jotka näyttävät luonnolliselle, eli aina ei tarvitse mennä overiksi. Myös ripset, kynnet ja hiustenpidennyksetkin voivat olla luonnolliset. ;)

 10. Itse kenellä on ripsen ja hiuksenpidennykset ni koin tän tekstin jotenkin loukkaavana :D ”ne on aika out” joo jokaisella on mielipide eisiinä oo mitään pahaa.. Mut kaikille ei oo luotu tommosia hiuksia ku esim sulla :D itelläniki on ehkä maailman ohuimmasta päästä olevat hiukset niin että on vähän pakkokin pitää tuuhennuksia yms.. Enkä kyllä siltikään ajattele olevani ”feikki” :)

  • Ymmärsit nyt väärin, tarkoitin sellaisia todella pitkiä keinohiuksia, jokainen varmaan tietää miltä se näyttää. Musta pidennyksetkin voivat olla todella luonnolliset! Ehdottomasti. :) Ja ymmärrän täysin jos on ohut oma tukka, musta vaan tuntuu, että aika moni luulee niin vaikkei hius oikeasti niin ohut olekaan. :)

 11. Itsellä ei oo koskaan ollut mitään pidennyksiän, oon niin käytännöllinen ihminen et menis hermo jos joutuis koko ajan varoamaan pidennyyksiä. Lisäksi joutuis koko ajan varaamaan aikaa, kun muutenkin käyn kampaajal 6 vkon välein, eikä tuo ihan ilmaista ole. Itsekin kannatan luonnollisuutta ja sehän helpottaa elämää! Sun ripset on tosi hienot mut varmasti pärjäisit ilmankin edes hetken. Itse käytän ripsien pidennys- ja tuuhennusgeeliä, saa sokos emotionista, ja muelestäni on toiminut todella hyvin. Kynsiin suosittelen Piimaxia, sain niillä todella pitkät ja vahvat kynnet,kaikki aina kyselee onko pidennykset :) ja tuo myös parantaa ihon ja tukan kuntoa, suosittelen! :)

 12. Itselläni oli ripsenpidennykset yli kolme vuotta, luovuin niistä alkuvuodesta, enkä ole katunut hetkeäkään päätöstäni! Aluksi ripset olivat tietty lyhyet ja hauraat, mutta aika pian palautuivat ennalleen! :) Kokeile ihmeessä olla ilman, voihan ne aina laittaa takasin jos siltä tuntuu.

 13. mua taas säälittää muijat jotka ”piiloutuu” kaiken keinotekosen alle.. uskaltakaa olla luonnollisesti omia itsejänne, ette te tarvitse itsetuntonne pönkittäjäksi mitään keinoripsiä. hei camoon!

  ja sä puhut että suosit luonnollisuutta ja silti sulla on silarit.. nyt meni vähän jotain kyllä ohi.

  • Luonnollisen näköinen look on mielestäni eri asia kuin täysi luomu. Eli rinnatkin voi olla laitettu luonnollisiksi, tai mitä ikinä jengillä onkaan fiksailtua kehossa. Myös ripset, hiukset ja kynnet voivat olla luonnolliset. Arvasin et jengi vetää tän näin… :)

 14. Eiks noi kumihuulet ja -tissit oo aika out ja epäluonnollisiakin vielä?! Erikoinen puheenvuoro sulta jälleen kerran!

 15. Älä ihmeessä luovu ripsistä! Itse otin räpsyt kesän alussa ja oon aivan rakastunut näihin. Säästää aikaa aamuisin ja näyttää aina huolitellulta. Mä en koe huolloissa käymistä työläänä; se on päinvastoin ihana rentoutumishetki itselle kun on kerrankin ”pakko” vaan maata ja pitää silmiä kiinni. Ihanaa arjen luksusta nämä! Onhan se aika suuri summa mitä näihin menee, mut jos laskee paljonko nää tulee maksamaan per päivä niin eihän se ole kuin pari euroa, joka varmasti menis johonkin muuhun yhtä ”turhaan” sit :-)

  • Itse taas en koe sitä kovin miellyttävänä. Lähinnä aina olen jotenkin levoton siinä maatessani ja odotellessa. Mun tosin on yleisesti ottaen muutenkin vaikea rentoutua makaamalla tai paikallaan olemalla, treenit toimii paaaaljon paremmin. :)

 16. Itse otin pois kuukaus sitte ja ei oo ripsii yhtää ikävä. ostin nellyltä xlash ripsiseerumin ja turhaan ihmiset täällä pelottelee että se ois haitaks meinaa ei mulle oo mitää tullu :D se ripsiliima mitä laitetaan on pikaliimaa ja väitetää sitt että seerumit ois pahaksi:D kannattaa ottaa ajoissa edes hetkeks pois tai koht ei oo omii ripsiikää ei sitä itte huomaa ku ne harvenee mut tosiasia se on..

  • Mullekin tuli nyt blogin kautta eräs seerumi testiin, johon palaan lähipäivinä. (Myös arvontaa luvassa ;)) Mutta tässä tosiaan olisi nyt hyvä tuote testiin jos haluaisin kokeilla elämää kaljuna. Let”s see uskallanko!

 17. Kuinka pitkä huoltoväli sinulla on nuissa ripsissä? Olet tainnut löytää hyvän tekijän? Tiedän Jutta mitä tarkoitat tuolla luonnollisuus jutulla. Esim kasvoilla voi olla useampaa eri meikkituotetta, mutta lopputulos on kuitenki luonnollinen ja huolliteltu, eikä semmonen pakkeli-peikko meininki. Sinuna pitäisin vielä ripsiä, jos tekijä on hyvä ja huoltoväli sopiva. On ne kuitenkin niin helpot ja kauniit.

  • No nykyään 2,5-3 vkoa. Tuo kolme on kyllä ihan maximi. Voi, kun ne pysyisivätkin vaikka sen viisi viikkoa… Ja hyvä tekijä on kyllä, juu! =) Joo, juuri tuota meinasin, osa jengistä vaan ymmärsi asian yllättäen väärin… :)

 18. Ripset on kivat mutta kyllä on omatkin ripset mukavat. Nykyään on tosi hyviä ripsareita, joilla saa pidennyksen aikaiseksi hyvinkin nopeasti aamuisin (Clinique). Miten olisi pidennykset aina kesäkaudeksi? Silloin tulisi automaattinen lepokausi ja kesällähän sitä kaipaa helppoutta keikkein eniten.
  Kynsien pidennykset – yök. Itä-eurooppalaista menoa.

  • Joo, mulla on kaapissa aimo kasa ripsareitakin, joita tullut blogin kautta eli tosiaan varaa testailla olisi. :) Vitsit, katotaan mitä teen!

 19. Itse pidin ripsienpidennyksiä tauotta noin kaksi vuotta. Sit oli noin vuoden tauko ja taas sorruin laittamaan ne takaisin. Sit oli taas tauotta melkeen kaksi vuotta pidennykset. Pitkin hampain niistä nyt viime syksynä luovuin kun raskauspahoinvointi oli sen verran rankkaa että huoltoa ei olisi voinut mitenkään käydä. Omaaat ripset oli alkuun toooosi lyhyet ja hauraat ja harvat ja vaikka mitä ja itketti ihan! Kyllä ne siitä palautui onneksi ennalleen. Mutta haaveilen kovin taas pidennyksistä. Ne on niin helpot ja säästää aikaa. On kiva olla aina huolitellun näköinen. Nyt käynkin kamppailua tuhlatako niihin vai ei kun kovin tahtoisin mutta hyvä olisi vähän säästääkin. Ja nyt kun omat ripset on taas aika hyvässä kunnossa. Huoh.. :D Tuo biotiini joka hiuksia ja kynsiä vahvistaa, vahvistaa tietääkseni myös ripsiä.. ;)

  • Mutta nuo tauot lienevät hyviä? Itselläni niitä, kun ei ole aikoihin ollutkaan… Niin, ovathan ne kauniit ja näyttävät. Saas nähdä. Tsemppiä sinne kasvatukseen! :)

 20. Minun mielestä kauniimman ja luonnollisemman lookin saa nimeoman hyvällä ripsivärillä ja levitys tekniikalla, joka vaatii harjoittelua. Itse pidän enemmän siitä että saa päivittäin muuttaa lookkia aivan naturallista sellaisiin ihaniin räpsyihin. Ripsienpidennyksistä en jostain syystä pidä. Rahareikä sekä ne näyttävät minusta aina jotenkin tökeröltä ja feikiltä vaikka olisi kuinka hyvin laitettu ja mahd ”luonnolliset”. Kannattaa olla välillä ilman! Saavat omat ripsesi rauhoittua ja silmät samalla :)

  • Ymmärrän sunkin pointin, tokihan nuo huomaa todella helposti. Nykyään niitä, kun vaan on joka toisella niin itse en edes kiinnitä huomiota. Ehkä enemmän kiinnitän huomiota jengiin jolla ei ole ripsiä. Näkee kyllä monella todella kauniit ripset ihan omasta takaakin, niitä on ilo katsella. :)

 21. Ihanaa, kun olette kommentoineet näin paljon! <3 Mahtavaa saada mielipiteitä, kun niitä toivoo. :))

 22. Anonyymi klo 14.42 kanssa samaa mieltä. Pidennyksistä on aina haittaa niin omille hiuksille kuin ripsille. Vaikka olisi kuinka luonnolliset, kyllä ne erottaa. Mikä ei ole hyvä asia, ainakaan omasta mielestäni. Uskoisin, että sulla on aivan hyvät omatkin ripset, kun hiuksetkin on noin tuuheat.. jos sillä on asian kanssa tekemistä.

 23. ”Itse olen vanhemmiten huomannut kokoajan enenevissä määrin arvostavani luonnollisen näköistä lookkia” Miten silikonirintasi (ja keinotekoisesti täytetyt huulet) mielestäsi istuvat tähän ajatusmaailmaan? Aika tekopyhää sanoisin.

 24. Sun huulet on niin ihanat ja niin luonnollisen näköiset!! Saako kysyä, että missä oot laittanut, paljonko maksoi ja kauanko aine suurinpiirteim huulissa kestää osaatko yhtään sanoa? :) Kiitos sulle jo etukäteen ja hyvää kesän odotusta sulle kaunokainen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta