Morjens!

Eilen oli aika mielenkiintoinen aamupäivä, oltiin nimittäin useiden bloggaajien kanssa tutustumassa Royal Caribbeanin Vision Of The Seas- Risteilijässä. Tähän palaan vielä myöhemmin, mutta muutaman Beannan nappaaman asukuvan heitän tässä ennen töihin lähtöä. Päällä olivat nyt tokaa kertaa nuo Steve Maddenin ihanat Fraankie bootsit, mitäs pidätte? :)

Bootsit *täältä
Housut Vero Moda
Laukku Zara
Toppi Only
Neuletakki Vero Moda
Käsikoru Lindex
Kaulakoru Pieces

Iskeekö asu? :)
Nyt duuniin!
On my way

6 vastausta artikkeliin “Morjens!”

  1. Voi nuo sinun yli-isot tisusi kroppaani nähden saavat sinut näyttämään lihavammalta kuin olit ennen :O eih…mutta kaunis olet kuitenkin..nuo pallerot vaan harmittaa..olit kaunis ilmankin.

    • Itse taas olen aina hyvillä mielin vaatteiden suhteen, kun ne istuvat niin paljon paremmin kuin ennen. Ikävää jos näytän sinun silmissäsi lihavemmalle mutta omissa silmissäni koen olevani nyt ns. kokonainen, ylä- ja alaosa samaa paria. :) Mielipiteensä kullakin. :)

  2. Onko noissa buutseissa normaalit koot vai kannattaako mielestäsi ottaa normaalia isompi/pienempi koko? Kiitos jo vastauksesta. :)

    • No siis itse tilasin 38 ja aika napakat ovat kyllä, eli suosittelen hieman suurempaa kokoa. Normaalisti mulla on siis 37-38. En kuitenkaan jaksanut palautella sun muuta, kun ajattelin näiden varmasti venyvän. Eivät kuitenkaan olleet siis ihan liian pienet, hieman napakat vain. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta