Väsyttää!

Huh, kuinka poikki olenkaan! Kuluva viikko on ollut jo tähän mennessä todella kiireinen ja tuntuu etten ole töiden ja muiden menojen lomassa muuta tehnyt, kuin käynyt kotona nukkumassa- ja postaamassa. Yö- unet ovat olleet sellaista 6-7 tuntia mikä on aivan liian vähän, ainakin itselleni. Olen huomannut omalla kohdallani parhaiten toimivan kahdeksan tunnin unet, siitä enempi uni tuntuu päivän mittaan jo melkeimpä väsymyksenä. Jännä miten jotkut ihmiset pärjäävät ihan jollain viiden tunnin unilla, itselleni sellainen on ainakin ihan tappo ja olo on koko päivän, kuin krapulassa olisi… Niin ja jotenkin miehet pärjäävät huomattavasti kevyemmillä unilla, kuin naiset. Vai mitä olette mieltä? Kuinka paljon teidän tulee nukkua jotta olette virkeitä? Tästähän tuli mielenkiintoinen unipostaus… vaihdetaas aihetta suosilla. :)


Poikaystävä tai noh, avomies (koskahan totun tuohon?! :)) oli käynyt tänään ihanasti hakemassa mulle paketin postista, kun itse en ole kerennyt. Mua on jo useamman päivän odottanut siellä Lumenen paketti ja vihdoinkin pääsin sen avaamaan ja kuvaamaan. Sisältö tuli todellakin tarpeeseen, eli Bright Now Vitamin C- sarjan tuotteita tuli muutamia, rasvat alkoivatkin olemaan lopuillaan. Lisäksi paketista paljastui kaksi serum- mascaraa ja sisällön kruunasi arvokas lakkahillo- purkki. Kiva päästä testailemaan itselleni ihan uutta Lumenen sarjaa, kiitokset lähettäjille! :) Onko kyseiset tuotteet teille tuttuja? 

Vaikka mieli tekisi kömpiä vain peittojen alle, on tässä pakko lähteä salille tai lenkille.
Itselleni treenaaminen on se energian lähde ja jos sitä en tee, olen entistä väsyneempi.
Palaamisiin! :)


* Postauksen tuotteet on saatu yhteistyönä blogin kautta
On my way

4 vastausta artikkeliin “Väsyttää!”

  1. Moikka :) Onko sulla mitään hyviä vinkkejä takapuolen muokkaamiseen? :D Mitä liikkeitä itse teet yms? olisi kiva kuulla :) Ja oot niin kaunis ja sul on ihana blogi! <3

    • Moikka ja heti alkuun suur kiitos! <3 Itse ainakin teen kyykkyä, sekä molempien jalkojen, että yhden jalan kyykkyjä. Sitten kahvakuulakävely on todella toimiva. Lisäksi sellainen liike, että mennään selälleen jalat koukussa makaamaan, siihen jalkojen päälle laitetaan kunnon paino ja tehdään pyllyn nostoja. Todella hyvä liike, millä saa kyllä pyllyn kipeäksi! ;)

    • Kiitos vinkeistä :) Muutama olikin jo tuttuja, mutta pitää kokeilla tuota viimeistä liikettä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta