Haaveissa täydellinen talvitakki

Noita talvivaatteitahan on jo ihan oikeasti myyty ainakin ne kuukauden päivät ja itsekin olen kauppoja vähän kierrellyt tuota takkiosastoa silmällä pitäen. Viime vuodelta kotonani on käyttökelpoisena yksi tekoturkis takki, jota aijon käyttää tänäkin vuonna. Vero Modan musta polyesteritakki tulee kyllä lähtemään kirppikselle, tai ehkä myyn sen täällä blogissa? Takki oli kokoa M ja hieman liian suuri itselleni, sinne joutuikin ihan mukavasti kokoamaan vaatetta alle kovimmilla pakkasilla. Tarvisin ensinnäkin sellaisen rennomman parkamallisen jacketin, joka olisi omaa kokoani ja kenties edes puoliksi untuvaa (?!). Niin ja edelleenhän mä siitä Canada Goosesta haaveilen mutta en usko, että budjetti antaa periksi tänäkään vuonna… Alla on kuitenkin muutama hieman edullisempi vaihtoehto Gooselle, vaikkakin nuokin aika tyyriitä ovat. Toisaalta taas villakangastakki on mietityttänyt vaikkakaan se ei niin lämmin ole. Tuo My Captain Jacket tokassa kollaasissa on todella upea ja sen tyylinen mikä miellytäisi.


Joko teiltä löytyy talvitakki? Jos niin minkälainen? * Sisältää mainoslinkkejä
On my way

15 vastausta artikkeliin “Haaveissa täydellinen talvitakki”

 1. Viime talvinen Nellyn Tove parka löytyy mut niin tekis mieli jotakin toista ehkä vielä hieman naisellisempaa, kuten vaikka jotakin villakangastakkia ku löytys vaa mieluinen :)

  • Joo, pitää ehdottomasti olla joku parkamallinen ja siihen kylkeen vielä sellainen ns. hieman juhlallisempikin talvitakki.

 2. Minkä väristä talvitakkia etsit? Mulla olis myynnissä keväällä vilasta ostettu untuvatakki (100% untuvaa) malliltaan tosi paljon noiden ylempien takkien tyylinen. Väri sellainen harmaaseen hieman taittava beige, koko XS. Ovh ollut 189€ :) haluatko että lähetän sulle kuvia vaikka sähköpostiin?

  • Ei ole oikein mitään väritoivetta vielä. Okei, no hei laitas ihmeessä, voisihan tuon tsekkaa! :)

 3. Hei kuules :) Osta se Goose, ihan oikeesti !! Ite hommasin sen kaks talvee sitten ja se takki tulee oleen mulla vielä moooonta vuotta. Kyllä maksaa takki ittensä piankin takas. Ja on LÄMMIN. nimimerkillä, Vilukissa

 4. Mulla on kotona kokeilussa just toi Svean takki, ja se tuntuu IHANALTA! Just sellainen älyttömän pehmeä, lämmin, mukava untuvatakki, jonka voi kuvitella pahimpien pakkastenkin aikaan olevan lämmin. Itse en kans raaski laittaa Goosen verran rahaa kiinni takkiin, joten luulenpa, että toi Svea jää erinomaisena kakkosena mulle käyttöön! Eihän toikaan tietty mikään halvin vaihtoehto ole, mutta ton verran ehkä voin vielä untuvatakista maksaa. 600-900 euron laittaminen takkiin tuntuu itestä aivan älyttömältä, oli kuinka lämmin takki tahansa ja mitä merkkiä tahansa. Mielummin vaikka matkustan yli jäävällä rahalla jonnekin lämpimään talvella! :)

  • Okei, kiva kuulla! Niin, kyllähän tuollainen summa hieman kirpaisisi, siksi ei vielä löydykään vielä mun vaatekaapista…

 5. Mulla kävi tuuri Goosen kanssa. Sain sen 479 e. hintaan Stoccalta 2vuotta sitten kantis ale.. ja netistä onkimalla niitä voi saada 300-400 egeen… Oon nähny jollain sivulla :) -vilukisu

 6. Tilasin itse pari viikkoa sitten Zoovillagesta kyseisen Svean Miss Smith takin hintaan 240e (sillon oli -20% ale), eli jos tuon Svean haluat niin sieltä kannattaa ostaa! :)

 7. Mull on Luhdan talvitakki..Rakastan!
  Samanmallinen kuin toi ekassa kollaasissa.Vaan punanen tänä vuonna piristämään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta